Şimdi Ara

format atarken garip bi sorun???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    olmadımı, cd-room unu değiştir ödünç al biryerden yani,
    yine olmadımı
    son ihtimal ram

başka bir şey olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formalist -- 8 Mart 2007; 15:17:44 >
  • Bu wındowsa akıl sır ermıyor dostlar wındows fıestayı hıc sorun yasamadan kurdum anlamadım gıttı sımdılık pacayı kurtardım
  • ya kardeş ramlerin slotlarını değiştirdim cd-romu kablosunu hdd nin kablosunu yok olmayınca olmuyo işte napacam ortada kaldı bilgisayar???
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreNDy

quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

evet ram hatası... Fazla ısındığı için de yapabilir...

ram la nasil oluyor anlamadim peki windows kurarken kuracagim bolumu secip dosyalari kopyalarken

viasraid.sys kopyalanamadi diyor windowsun cd rom surucude olmasini saglayiniz diyor bu da mi ramden

kaynaklaniyor

gerci ram fazla isiniyo bu aralar peki sorun ramdeysa cozum onerin nedir dostumm

RAM larin çözümü yoktur kardeşim garanitisi varsa gönder yoksa yenisini alacaksin bide CD okuyamiyo .sys uzantili dosyalari bak 3 tane sorun olabilir RAM---CD---CD sürücü başka bişey olamaz anladigim kadariyla kolay gelsin

+1 bendede ayni ekrandan cikiyordu ramleri degistirmedim format attim yeniden cikardi bir daha format attim bu sefer formattan sonra kaspersky yi kurmadim simdiye kadar bir sorun vermedi herkeez ramlerden diyordu teorik olarak belki evet ama ramleri degistirmedim sadece kaspersky yi diger formatta yuklemedim herkez boyle birsey olamaz dedi ama ben hala kasperskyden sorun oldugunu dusunuyorum :) ama simdilik rahatimm

senin yerinde olsaydim ilk ramleri degistirir sonra cdromu degistirir yeni bir windows cdsiyle yuklem yaardim olmazsa artik hardi degistir

• bu hata ram veya hdd bad sectör hatasıdır .. arkadaşlar .. birden fazla raminiz varsa birini sökün öle deneyinn .. çözüm saqdece ram ve hdd degişimidir ...

edit: ayrıca windows cd niz bozuk olabilir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_takur -- 9 Mart 2007; 1:24:08 >
  • Arkadaşım bu ram hatası değildir cd den eksik dosya yüklemişsin(F6 Menüsü).Menüyü görsem söylerdim
    Nlite adlı program ile raid ve sata dosyalarını WXP cd sine gömebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loren Soth -- 9 Mart 2007; 10:57:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: n31tZch3

ya kardeş ramlerin slotlarını değiştirdim cd-romu kablosunu hdd nin kablosunu yok olmayınca olmuyo işte napacam ortada kaldı bilgisayar???

Bence ram sorunu değil bu dostum, tamamen driver dosyalarının yüklenmemesi ile alakalı bir olay çünkü Windows fiestayı sorunsuz kurdum. zaten daha önceki windowslarının kurulumunun yarıda kalmasının esas sorunu senin başta belirtttiğin mavi ekran değildi, sorun driver dosyalarının kopyalanamamasıydı o mavi ekran bu dosyaların kurulumunu yoksayıp devam ettiğin zaman çıkıyordu o yüzden orjinal windows ile falan dene bence bulabilirsen çünkü benim yüklemeye çalıştığım windowslar elemanların kendi hazırladığı sp2 li şubata kadar update içeren windowslardı .birde arkadaşın öneriside güzel bu driver dosyalarını windowsa gömen programlar var bide onları dene bbence inşallah çözüm bulursun

• quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

quote:

Orjinalden alıntı: n31tZch3

ya kardeş ramlerin slotlarını değiştirdim cd-romu kablosunu hdd nin kablosunu yok olmayınca olmuyo işte napacam ortada kaldı bilgisayar???

Bence ram sorunu değil bu dostum, tamamen driver dosyalarının yüklenmemesi ile alakalı bir olay çünkü Windows fiestayı sorunsuz kurdum. zaten daha önceki windowslarının kurulumunun yarıda kalmasının esas sorunu senin başta belirtttiğin mavi ekran değildi, sorun driver dosyalarının kopyalanamamasıydı o mavi ekran bu dosyaların kurulumunu yoksayıp devam ettiğin zaman çıkıyordu o yüzden orjinal windows ile falan dene bence bulabilirsen çünkü benim yüklemeye çalıştığım windowslar elemanların kendi hazırladığı sp2 li şubata kadar update içeren windowslardı .birde arkadaşın öneriside güzel bu driver dosyalarını windowsa gömen programlar var bide onları dene bbence inşallah çözüm bulursun

yok artık uraşmıyorum. Amann kafayı yiyecem kıracam kasayı filan....Bilgisayarcıda yapamazsa yeni bir hdd artık emeği geçen herkese tşkler....

• Dostum başka bir ramle denemeni tavsiye ederim. Bu banada oldu ve en sonunda 4*512 mb ramden birinin arızalı olduğunu tesbit ettim tek tek deneyerek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.