Şimdi Ara

Format atarken monitör kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bir bilgisayarım Var. Format atarken "windows is loading files" yazısından sonra monitör kapanıyor. 4-5 kere denedim, en sonunda format ekranına geldim ama bir süre sonra yine aynı Hatayı Verdi. Bu konuda yardım edebilir misiniz ?

ek olarak:

format attıktan sonra 10 saniye içerisinde tekrar başlatacak diyor. başlatıyor ve tekrar yükleme ekranına geri geliyor. yani windows is loading files yazıyor. tekrar kuruluma geçiyor. bu arada usb ile format atıyorum. Bir türlü çözemedm sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stykss -- 14 Eylül 2014; 16:25:27 >

• Neden format atıyorsun, sorun neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OstotheK

Neden format atıyorsun, sorun neydi?

Hocam bilgisayar baya bi virüslüydü. Uzun zamandır atmıyordum format. O yüzden atma ihtiyacı duydum
  • Başla bir yükleme denedin mi, yüklediğin medyada sorun olabilir.
  • quote:

Başla bir yükleme denedin mi, yüklediğin medyada sorun olabilir.

Hocam şimdi o söylediğim bölümü geçtim. C ve D 'yi biçimlendirme ekranına kadar geliyorum. Hatta biçimlendirip devam ediyorum. Format atılıyor yani. Ancak daha sonra tak diye ekran kararıyor tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stykss

quote:

Başla bir yükleme denedin mi, yüklediğin medyada sorun olabilir.

Hocam şimdi o söylediğim bölümü geçtim. C ve D 'yi biçimlendirme ekranına kadar geliyorum. Hatta biçimlendirip devam ediyorum. Format atılıyor yani. Ancak daha sonra tak diye ekran kararıyor tekrardan.

Alıntıları Göster
    Son sorunum konuda yazıyor arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Son sorunum konuda yazıyor arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    Sorun ekran kartı veya monitör kaynaklı da olabilir.

Anakartınızda onboard yani tümleşik VGA girişi varsa monitörünüzün VGA kablosunu onboard ekran kartına takıp bu şekilde format işlemlerine geçin.

Eğer onboard ekran kartı yok ise kasayı açıp ekran kartınızı çıkarıp yeniden slota tam ve doğru oturacak şekilde takın, vida bağlantılarıyla sabitleyin (Bu işlemi bilgisayar kapalı ve power kablosu çekili durumdayken gerçekleştirin.)

Sorun devam ederse monitörünüzün bağlantı kablolarını kontrol edin ve eğer imkanınız varsa geçici olarak farklı bir monitör takıp deneyin.

• Stykss kullanıcısına yanıt
    Monitör mü kararıyor yoksa bilgisayar komple mi kapatıyor kendini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Monitör mü kararıyor yoksa bilgisayar komple mi kapatıyor kendini ?
    Hocam o sorun kalktı. Yani artık kararmıyor. Geçebiliyorum kurulum bölümüne ancak format attıktan sonra 10 saniye sonra tekrar başlatacak diyor. Tekrar başlatıyor ve yine kurulum sayfasına giriyor.

Eğer usb cıkarırsam böyle bir ekran geliyor

https://img.donanimhaber.com/upfiles/1630349/24e50b6e-c446-4900-badb-65b357471949.jpg

Windows yükleniyor bölümünde tekrar usb takarsam böyle bir hata geliyor.

https://img.donanimhaber.com/upfiles/1630349/f44fa6dc-b9bd-44e5-881b-b5d35b0bcf48.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stykss -- 14 Eylül 2014; 16:52:08 >

• quote:

Hocam o sorun kalktı. Yani artık kararmıyor. Geçebiliyorum kurulum bölümüne ancak format attıktan sonra 10 saniye sonra tekrar başlatacak diyor. Tekrar başlatıyor ve yine kurulum sayfasına giriyor.

Eğer usb cıkarırsam böyle bir ekran geliyor

https://img.donanimhaber.com/upfiles/1630349/24e50b6e-c446-4900-badb-65b357471949.jpg

Windows yükleniyor bölümünde tekrar usb takarsam böyle bir hata geliyor.

https://img.donanimhaber.com/upfiles/1630349/f44fa6dc-b9bd-44e5-881b-b5d35b0bcf48.jpg
    USB üzerinden Windows7 işletim sistemini kurmak için flash diskinizi yeniden hazırlamanızı öneririm.

Flash disk içerisine Windows7 işletim sistemini entegre işlemini Microsoft 'un Windows7 USB/DVD Download Tool yazılımı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Şimdi sen usb ile format atıyorsan ve bios ayarlarında usb'yi öne çektiysen , sistem yeniden başlayınca tekrar kurulum bölümüne geçer.
    Baştan başlayıp temiz kurulum yapın , yeniden başladığı anda usb'yi çekin. Boot edip kuruluma gelmeye yakın hemen takın usb'yi.
    Yeni anakartlarda bu sorun yok çünkü boot menüsü var. Her açılışta istediğiniz sürücü ile boot edebiliyorsunuz.
  • quote:

Şimdi sen usb ile format atıyorsan ve bios ayarlarında usb'yi öne çektiysen , sistem yeniden başlayınca tekrar kurulum bölümüne geçer.
    Baştan başlayıp temiz kurulum yapın , yeniden başladığı anda usb'yi çekin. Boot edip kuruluma gelmeye yakın hemen takın usb'yi.
    Yeni anakartlarda bu sorun yok çünkü boot menüsü var. Her açılışta istediğiniz sürücü ile boot edebiliyorsunuz.
    spiky2122003 hocam dediğiniz program ile yazdırdım usb'ye.

Mocle hocam bir yerdede tam 10 saniye sonra tekrar başlatılacak yazdıgında çıkarın usb yi diyor. Birde öyle deneyim olmadı. Yeniden başladıgında boot bölümünü geçtikten sonra windows yükleniyor bölümünde tekrar takayım mı usb'yi ?

Bilgisayar tam kapandığında çıkar hocam , açılırken takılı olmamış olsun. Windows yükleniyor deyince takın.
  • quote:

Bilgisayar tam kapandığında çıkar hocam , açılırken takılı olmamış olsun. Windows yükleniyor deyince takın.
    Denedim hocma bu seferde dediğim gibi bu hatayı alıyorum.

üsttekini veya alttakini seçsemde gitmiyor ekrandan bu. Şimdi dvd ye yazdırıyorum. Belki ordan yapabilirim.
    Daha önce hiç karşılaşmadım bu sorun ile. Galiba bazı driver'lar yetersiz kalıyor. Windows 8.1 kurmayı da deneyebilirsiniz.
  • quote:

Daha önce hiç karşılaşmadım bu sorun ile. Galiba bazı driver'lar yetersiz kalıyor. Windows 8.1 kurmayı da deneyebilirsiniz.
    Hocam ne derece saglıklı bilmem ama alttakine defalarca tıkladım. en sonunda geldi ekran. Bakalım bir sorun çıkarmaz inşallah.
    Peki. Sonucu yazarsın buraya
  • quote:

Peki. Sonucu yazarsın buraya
    Driverleri kurdum. Dil paketini kurdum. bir kaç defa yeniden başlattım. Şükür bir sorun çıkmadı.
    Bazı ahtalara çözüm arıyosun ama kendi çözülüyo hem kötü hem güzel :)
  • quote:

windows kurulumu yenşdan başlatıyor dedikten sonra artık flash diskle hiç bir iş kalmıyor tamamen çıkarıp birdaha takmaya gerek kalmıyor bilginiz olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.