Ne denediysem olmadı 3 farklı dvd denedim ubuntudan hard diski formatlayıp öyle denedim rami çıkarttım slot değiştirdim hddnin satasını değiştirdim ama yok sorun hep aynı. Cdden ön yükleme için tuşa basın diyo başıyorum windows is loading files'ten sonra starting windows kısmı geliyo biraz bekledikten sonra bilgisayar yeniden başlıyor. Bi çözümü yok mu bunun?
Sistemde çakışma vardır.Ekran kartını sök onboard bağla.Ramlerdende bitane kalsın ve kabloları kontrol et ve öyle dene olacak mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
TheKing#6
kullanıcısına yanıt
Ubuntu da format atabidiyseniz hard disk sağlam o zaman. ama yineden bad sector olma ihtimali var. Şu an ilk aklıma gelenler 1.En başta h.diski başka bir bilgisayarda formatlamaya çalışın 2.hard disk sağlamsa(başka yerde format atılabiliyorsa) bios ayarlarından ide-ahci ayarı varsa ide yapın. 3.flash bellek ile format atmayı deneyin ilk aklıma gelenleri yazdım
Sağolun cevaplar için. Yabanca bi forumda aynı sorun için sata kablolarının yerini değiştir tarzı bişey demiş. HDD ve CD-Rom için bi kaç kombinasyon denedim sonunda birinde tutturdum. Şu an format atıyo yavaş yavaş. Bakalım sonuç ne olacak.
Sonucu bende merak ettim
Harddiski sıfırlayıp öyle dene bence ilk bazen harddiskte oluşan bad sectorden dolayı bozuk yerlere bilgi yazılamıyor
Sata kablolarının yerini düzelttim sorun ortadan kalktı. Teşekkürler herkese.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme