Şimdi Ara

format aticam ama cd rom calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar turkiyede olsa birine yaptirirdim fln ama amerikalardayim napicam nedicem blemedim. simdi laptopa format atmam gerekiyor ama dvd cd rom bozuk. harici harddiskten format yapilabilir mi yoksa usb cd drive mi aliyim yoksa akliniza bi fikir geliyo mu. akil verirseniz sevinirim. param olsa gidip yeni laptop alicam o da yok ve ders calisamiorum laptopsuz.
    sevgiler

• quote:

Orjinalden alıntı: fuchsspy

arkadaslar turkiyede olsa birine yaptirirdim fln ama amerikalardayim napicam nedicem blemedim. simdi laptopa format atmam gerekiyor ama dvd cd rom bozuk. harici harddiskten format yapilabilir mi yoksa usb cd drive mi aliyim yoksa akliniza bi fikir geliyo mu. akil verirseniz sevinirim. param olsa gidip yeni laptop alicam o da yok ve ders calisamiorum laptopsuz.
    sevgiler

amerikadan 50 liraya diz üstü dvd yazıcı alamıyacak kadar zor durumdaysan ne yapacaksın bilgisayarı,git son paranı yemek yemeğe harca
  • yani o kdr da deil tabi de tek cozum bu mu onu soruyorum
    edit: bi de bu dedigin sey external usb dvd driver dedikleri sey mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuchsspy -- 20 Şubat 2009; 9:13:46 >
  • Eğer Laptopun çok eski değilse laptopuna uygun dahili DVD-RW da alabilirsin...DVD-RW lar laptoplarda söküp takması kolay parçalardır , 2. ihtimal External (Harici) USB DVD-RW da olabilirsin oda işini görür...
  • fuchsspy
    Laptopun marka ve modeli nedir?
    Ayrıca biosa girip baksana boot seçeneklerinde usb seçeneği mevcut mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    DVD ROM CALISMIYOR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.