Şimdi Ara

Format Atma İşlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar ben Bilgisayarıam format atmak istiyorum ancak elimde ne cd var ne usb bellek var Windows 7 64 bit mevcut nasıl format atabilirim anlatırsanız sevinirim

• Öncelikle Windows orijinal mi? Ürün anahtarın var mı? Ona göre yazıcam da
  • Malesef orjial değil ürün anahtarıda yok ve 10a yükseltmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleoder -- 27 Nisan 2017; 20:31:41 >
  • O zaman herhangi bir siteden indir w7 yi. Ancak bildiğim kadarıyla w10 a ücretsiz yükseltme artık yapılamıyor?

https://tb.rg-adguard.net/index.php?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Windows 7 yi indir yukarıdaki adresten, ancak ya flash olacak ya da dvd. Başka türlü mümkün değil. Hafıza kartı ve okuyucu da aynı işi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 27 Nisan 2017; 20:36:32 >

• Yok yapılmıyor peki ben nasıl windows 10 yapacağım bilgisayarımı ?

Ek olaraktanda bu linke SP1 Felan yazıyor hangisini indireceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleoder -- 27 Nisan 2017; 20:39:18 >
  • Windows 10'un ISO dosyası Microsoft'un sitesinde zaten mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Windows 10'un ISO dosyası Microsoft'un sitesinde zaten mevcut

Orjinal yapmayacağım ama korsan olucak aynı şekildemi yapıcam onu da?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cleoder C kullanıcısına yanıt
    Şuan bilgisayarınız çalışır durumda mı cevap evet ise hangi işletim sistemi yüklü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Şuan bilgisayarınız çalışır durumda mı cevap evet ise hangi işletim sistemi yüklü?

Evet bilgisayarım tam takır çalışıyor Windows 7 64Bit 1SSD ve 1HDDem var Windows SSD'ye kurulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleoder

Yok yapılmıyor peki ben nasıl windows 10 yapacağım bilgisayarımı ?

Ek olaraktanda bu linke SP1 Felan yazıyor hangisini indireceğim ?

Lisanslı olmayacağı için sp1 yazan herhangi bir sürümü indirebilirsin. Mesela Windows 7 Home premium sp1 veya sp1 coem..

Bu ; N-coem-ggk falan, aralarındaki farkı tam olarak bilmiyorum ama mesela bende Home premium sp1 de, sp1 coem de aynı anahtarla etkinleşiyor. Kaldı ki senin lisansın da yok, onun için fark etmez.
  • Konuyu üstada devrediyorum. Şimdi susun, ağa konuşsun
  • Arama yerine yada çalıştıra aşağıdaki komutu yazın ve şuan ki lisans durumunuzun süresiz mi yoksa süreli lisans ile mi etkinleştirildiğini öğrenin.

slmgr.vbs -xpr

Arama yerine msinfo yazın ve şuan kurulu olan Windows 7'nin UEFI olarak mı yoksa LEGACY(eski) versiyon olarak mı kurulu olduğunu öğrenin ve buraya yazın.

BIOS Modu bölümünün karşısında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 27 Nisan 2017; 20:53:4 >
  • quote:

Arama yerine yada çalıştıra aşağıdaki komutu yazın ve şuan ki lisans durumunuzun süresiz mi yoksa süreli lisans ile mi etkinleştirildiğini öğrenin.

slmgr.vbs -xpr

Arama yerine msinfo yazın ve şuan kurulu olan Windows 7'nin UEFI olarak mı yoksa LEGACY(eski) versiyon olarak mı kurulu olduğunu öğrenin ve buraya yazın.

BIOS Modu bölümünün karşısında yazıyor.

Format Atma İşlemi

msinfo kelimesini başlata ve çalıştıra yazdım ancak herhangi bir sonuç çıkmadı

Bios bölümüde böyle

Format Atma İşlemi

Şöyle yazın

%windir%\system32\msinfo32.exe

yada

msinfo32.exe
  • Nt6 hdd ile yerel disk ye ya da windowsu yüklemeyip, biçimlendirme yapmayacağın bir yerel diske windows dosyalarını atarak format atabilirsin. Nt6 hdd aratırsan bulursun.
  • quote:

Şöyle yazın

%windir%\system32\msinfo32.exe

yada

msinfo32.exe

Format Atma İşlemi

Pek aradım ama bulamadım buyrun fotoğrafı
  • ben atabılırım ıstersen yanlız ucretı 20tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanlord

ben atabılırım ıstersen yanlız ucretı 20tl

Yok kalsın sizin gibiler yüzünden kendim atmak istiyorum zaten bir şey yaparmışcasına 20tl ücret alıyorsunuz bir de
    Bu linkten önce Windows 10 Ücretsiz yükseltmenizi yapın.

Windows 10 lisansınızı cebinize koyun sonra format atarız

https://www.microsoft.com/tr-tr/accessibility/windows10upgrade
  • neden bızım gıbıler dedın herkez bır degıldır benı herkezle karıstırma ben ısımı duzgun yapmaya calısıyorum ekmegımın derdındeyım ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.