Şimdi Ara

Format Sonrası Veri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
85.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta bilgisayarıma format attım. Ne yazikki belgelerim klasörünün yedeğini almayı unutmuşum. İçinde gerçekten benim için çok önemli bilgiler vardı. Bu bilgileri format atmama rağmen nasıl kurtarırım. Şimdi siz diyeceksiniz bi bilgisayarcıya götür orda yaparlar. Ama para istiyorlar onlarda. En iyisi bildiğiniz bir program varsa bunları nasıl kurtarırım. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

• ewet öyle br program vardı ama suan aklımda değil
    ama sana önemli bir tavsiye bilgisayarı bırak olduğu gibi kalsın sakın dokunma
    sonradan yaptığın kayıtlar eskiyi tamamiyle sonsuza gömebiliyor
  • r-studio, file Recovery, easy recovery gibi programlar var ama sen formattan sonra diski yeniden kullanmışsın, hdd de şuan kullanmakta olduğun fiziksel alanı geri getirmek daha da zor, hatta bu programlarla imkânsız diyebilirim.

çok önemliyse işi profesyonellerine bırakmanı tavsiye ederimhttp://www.veridisk.com/hizmetlerimiz.html

+ bilgisayarcıların para istediğini söylemişsin, kullanacağın o programlar da senden para isteyecekler, triali deneyin diyecekler, formattan sonra kullanılmayan bölündeki dosyaları muhtemel gösterecek, o dosyaları bana ver dediğinde ise sana nanik yapacaklardır.

geçmiş olsun ....

• Daha önce kullandığım dosya sistemi fat32 şimdiki ise ntfs bu işimi dahamı zorlaştırır acaba.
  • eğer disk biçimlendirmeyi "hızlı" yaptıysan ve sonradan harddiske hiçbir yükleme yapmadıysan mücahit_ekrem arkadaşımızın söylediği programları bi dene, geri getirme ihtimali var. ama biçimlendirmeyi tam yaptıysan ne yazık ki belgelerin uçtu.
  • bence imkansız,ancak o verileri FBI ve CIA gibi servisler kurtarır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

bence imkansız,ancak o verileri FBI ve CIA gibi servisler kurtarır

Dostum eğer bana 1000$ verirsen makinana istersen 10 kez format attır yine o verileri kurtartırım. Yeterki sen keseni biraz aç. Adamlar ta yangında tamamen yanmış hd. bilgileri kurtarıyor. Bunumu kurtaramıycaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veri Kurtarma Programları
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok şükür bütün bilgilerimi kurtardım tek başıma. Ama excel dosyalarını rahat bir şekilde acabilirken doc uzantılı dosyaları açarken bozuk açıyor. Bu dosyaları nasıl düzeltebilirim.
  • Hadi arkadaşlar kimse yokmu yardımcı olacak.
  • arkadaşlar bilgisayar açıldıktan sonra kullanıcı oturum açma yerine gelip bir kullanıcıya tıklayınca kullanıcı ayarları yükleniyor diyor ve kitleniyor ne yapmam lazım

ve eğer format atarsam verilei nasıl kurtarırım
  • Arkadaşlar dh kimse yokmu. Biriniz bi fikir verin. Zor durumdayım.
  • System mechanic'in recovery tool'u bunu halleder. Diğer özellikler de yanında cabası olur. Doc uzantılı dosyalardaki bozukluk büyük ihtimalle türkçe karakterlerle ve bazı ASCII karakterlerle ilgilidir. Maalesef bunlar zaten kurtarımış dosyalar olduğundan daha da kurtarmanın pek yolu yok. Yazılanları çıkartıp tekrar kaleme almaktan başka çare yoktur.
  • low level formatı atayımda kurtar bakalım
    quote:

Orjinalden alıntı: taner_06

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

bence imkansız,ancak o verileri FBI ve CIA gibi servisler kurtarır

Dostum eğer bana 1000$ verirsen makinana istersen 10 kez format attır yine o verileri kurtartırım. Yeterki sen keseni biraz aç. Adamlar ta yangında tamamen yanmış hd. bilgileri kurtarıyor. Bunumu kurtaramıycaklar.
  • quote:

Arkadaşlar çok şükür bütün bilgilerimi kurtardım tek başıma. Ama excel dosyalarını rahat bir şekilde acabilirken doc uzantılı dosyaları açarken bozuk açıyor. Bu dosyaları nasıl düzeltebilirim.

word dosyalarını onaran bir program vardı ama nereye not aldım bilemiyorum ...
    word dosyalarını pdf ye cevirmeyide deneyebilirsin cok az bir ihtimal şansın var...

eğer anlamsız şekiller görüyorsan ve hiçbiri açılmıyorsa üzmek istemem ama kaybetmiş olduguna alıştırsan kendini iyi olur...
  • quote:

Arkadaşlar çok şükür bütün bilgilerimi kurtardım tek başıma. Ama excel dosyalarını rahat bir şekilde acabilirken doc uzantılı dosyaları açarken bozuk açıyor. Bu dosyaları nasıl düzeltebilirim.

soru soruyorsun ama paylaşmıyorsun bizde bilelim başımıza gelirse nasıl yapacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkypnr

quote:

soru soruyorsun ama paylaşmıyorsun bizde bilelim başımıza gelirse nasıl yapacaz

Öncelikle bu programi indir ve kur.

EasyRecovery Professional v6.10.07

Daha sonra ana menü açilacak oradan format recovery yazan yere tikla ve kurtarilacak hdd bölümünü seç, işlem bitene kadar bekle ve bittiğinde kurtarmak istedini dosyalarin yanina işaret koyacaksin ve kurtarma başlayacak (kurtaracağin verileri kopyalayacağin yer olarak farkli bir hdd göstermen lazim. ayni hdd olursa hata veriyor.)
    EasyRecovery Professional v6.10.07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federaL -- 12 Eylül 2006; 4:55:10 >

• Bu arada ayrı bir hdd yeri eğer bir flash disk varsa oda olur yani dosyalarınızın boyutu büyük değilse.
  • emule programını bul craklı biş şekilde %90 eri kurtarısın yada Get databack programını bul ama craklı olucak crak olmassa bi işi yaramz
  • EasyRecovery Professional v6.10.07 en işe yarar programdır.. şaşma bence... kullanımı da rahat...
  • ontrack data

Bilgileri kurtardıktan sonra kasanı bile parlatır. Hatta Efsaneye göre sihirli bir söz söylenince bir bezle hardiskine cila sürüp parlatıyormuş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.