Şimdi Ara

Format Sonrası Veri Kurtarma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
85.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya benimde aynı sorunum var handy recovery le bazı resımlerımı falan kurtardım ama bu sefer acıorum resımlerı gostermıo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

Orjinalden alıntı: brkypnr

quote:

Orjinalden alıntı: taner_06

Arkadaşlar çok şükür bütün bilgilerimi kurtardım tek başıma. Ama excel dosyalarını rahat bir şekilde acabilirken doc uzantılı dosyaları açarken bozuk açıyor. Bu dosyaları nasıl düzeltebilirim.

soru soruyorsun ama paylaşmıyorsun bizde bilelim başımıza gelirse nasıl yapacaz

Öncelikle bu programi indir ve kur.

EasyRecovery Professional v6.10.07

Daha sonra ana menü açilacak oradan format recovery yazan yere tikla ve kurtarilacak hdd bölümünü seç, işlem bitene kadar bekle ve bittiğinde kurtarmak istedini dosyalarin yanina işaret koyacaksin ve kurtarma başlayacak (kurtaracağin verileri kopyalayacağin yer olarak farkli bir hdd göstermen lazim. ayni hdd olursa hata veriyor.)
    EasyRecovery Professional v6.10.07

ya arkadaşlar ben format recovery yazan yere giriyorum ama sadece d sürücüm gözükü

• quote:

Orjinalden alıntı: Aliceyn

ya benimde aynı sorunum var handy recovery le bazı resımlerımı falan kurtardım ama bu sefer acıorum resımlerı gostermıo :D

aynen benim de yaaa :(

bazı fotoğraflar açlırken bazıları açılmıyor :(
    fikri olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymakdas -- 7 Ocak 2008; 13:31:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

low level formatı atayımda kurtar bakalım
    quote:

Orjinalden alıntı: taner_06

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

bence imkansız,ancak o verileri FBI ve CIA gibi servisler kurtarır

Dostum eğer bana 1000$ verirsen makinana istersen 10 kez format attır yine o verileri kurtartırım. Yeterki sen keseni biraz aç. Adamlar ta yangında tamamen yanmış hd. bilgileri kurtarıyor. Bunumu kurtaramıycaklar.

ben 9 kez atıyım bakalım kurtarabilcenmi

• Selam arkadaslar.Ben dün pc ye format attım.1 Hdd ve 2 tane ßiri C ßiri D olmak üzere partitonum vardı.Format esnasında bütün diske format atmışım yanlıslıkla ve bütün verilerim gitti bilgisayarımı actıgımda hiç bişey yoktu ve tek bir disk ismi olarak bölünlenmişti oda C(80 gb) olarak Sonra tekrar eski düzene getirmek için disklerimi düzenledim.Sonuc olarak demek istedigim D içerisinde bütün verilerim müziklerim filmlerim vs vardı onların hepsi formatta gitti.Bunları geri kurtarma gibi bi şansımız ne kadar yüksek? Yada oyle bir şansımız varsa bunu nasıl yaparız? yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşk ederim.
  • diyebilirim.

çok önemliyse işi profesyonellerine bırakmanı tavsiye ederimhttp://www.veridisk.com/hizmetlerimiz.html

+ bilgisayarcıların para istediğini söylemişsin, kullanacağın o programlar da senden para isteyecekler, triali deneyin diyecekler, formattan sonra kullanılmayan bölündeki dosyaları muhtemel gösterecek, o dosyaları bana ver dediğinde ise sana nanik yapacaklardır.

geçmiş olsun ....

insanın yararına bişey yapmazlarki
    bende 1 gün bekledim kaybolan fotoğrafları buldu ama para sorunu
  • arkadaşlar benimde bir sorunum oldu yeri burasımı bilmiyorum ama yardım edeceğinizden eminim. windowsum çöktü ve bilgisayarımı acarken masaüstü gelmeden xp cdsini takın ve R'ye basın onarın gibisinden bişeyler cıkıyordu ve mecbur format atmak zorunda kaldım.
    formatı; eski bilgilere dokunmadan harddiskin diğer bölümüne attım ve eskiden PC deki kullanıcı hesabı şifreliydi. formattan sonra C:/Document and Settings/Administrator ıvır zıvır diye klasörü buluyorum ama eskiden şifreli olduğu için giremiyorum ve cok önemli bilgilerim vardı ulaşmak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr77

arkadaşlar bilgisayar açıldıktan sonra kullanıcı oturum açma yerine gelip bir kullanıcıya tıklayınca kullanıcı ayarları yükleniyor diyor ve kitleniyor ne yapmam lazım

ve eğer format atarsam verilei nasıl kurtarırım

bilgisayarı yeniden başlat açılırken F8 e bas güvenli kipte aç. Yeni hesap oluştur de yeni hesaptan gir. diğer hesaplardaki bilgilerini Bilgisyarımdan görebilrisn. diğer hesapları sil. eğer pc yavas açılırsa 1 hesap daha aç ve pc yöneticisi olarak ayarla ve ona doknma
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner_06

Arkadaşlar çok şükür bütün bilgilerimi kurtardım tek başıma. Ama excel dosyalarını rahat bir şekilde acabilirken doc uzantılı dosyaları açarken bozuk açıyor. Bu dosyaları nasıl düzeltebilirim.

hangi programla ??
  • bişey sorduk ama yardım eden yokmu arkadaslar

quote:

arkadaşlar benimde bir sorunum oldu yeri burasımı bilmiyorum ama yardım edeceğinizden eminim. windowsum çöktü ve bilgisayarımı acarken masaüstü gelmeden xp cdsini takın ve R'ye basın onarın gibisinden bişeyler cıkıyordu ve mecbur format atmak zorunda kaldım.
    formatı; eski bilgilere dokunmadan harddiskin diğer bölümüne attım ve eskiden PC deki kullanıcı hesabı şifreliydi. formattan sonra C:/Document and Settings/Administrator ıvır zıvır diye klasörü buluyorum ama eskiden şifreli olduğu için giremiyorum ve cok önemli bilgilerim vardı ulaşmak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hymenalos -- 16 Eylül 2010; 16:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner_06

Arkadaşlar geçen hafta bilgisayarıma format attım. Ne yazikki belgelerim klasörünün yedeğini almayı unutmuşum. İçinde gerçekten benim için çok önemli bilgiler vardı. Bu bilgileri format atmama rağmen nasıl kurtarırım. Şimdi siz diyeceksiniz bi bilgisayarcıya götür orda yaparlar. Ama para istiyorlar onlarda. En iyisi bildiğiniz bir program varsa bunları nasıl kurtarırım. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

paylastıgınız konu buydu..eger yardımm edersenizz cok sevinirimmm

• benim 750 gb harddiskim ''Erişilemez . Disk yapısı bozuk veya okunamaz durumda '' diye bir hata veriyor açarken . Hard diskime hızlı format atsam bütün dataları kurtarma programlarıyla kurtarım aynı harddiske atabilirmiyim ? çünkü boşta hafızam yok harddiskim benim herşeyimdi :S
    YORUM LUTFEN
  • Arkadaşlar Pc'nize format atmadan önce önemli dosyalarınızı örneğin ; D'ye koyun Ve Format atarken D'yi hiç ellemeyin C'ye format atın.. Eğer formatı siz atmıyacaksanız.. ; Örneğin bilgisayarcıya attırcaksınız muhtamelen size önemli bir notunuz varmı diyecektir. Bu sefer siz adama önceden D'ye attığınız önemli dosyalar vardı hani D'yi hiç elleme abi diyebilirsiniz hani :D :D
  • bu konuyla alakalı yeni programlar varmı arkadaşlar ne bileyim bayaa zaman geçmiş
  • Merhaba

Ben ''icare data recovery professional v5.0.6 premium full'' kullandım. Bilgilerimin büyük bir bölümünü kurtardım

Saygılarımla
  • Merhaba
    Veri kurtarma yapabilmek için kullanılacak tonla program var ama tam sürümleri çok pahalı veya korsan bulmanız gerekiyor bide bazen kurtarma yapıcam derken herşey daha kötü oluyor, sıradan dosyalar için problem değil ama önemli verilerinizi riske atmayın derim. Birkaç tane çok iyi veri kurtarma şirketi var, bu konuda tecrübeli olduğum için en iyilerinin linkini verdim.
    verikurtarma.com
    mydisk
    harddisk veri kurtarma - bu sitede veri kurtarma ve harddisk problemleriyle ilgili birçok yardımcı bilgi var incelemenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.