Şimdi Ara

Format atmada driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma format atcam. malum yeni bilgisayarlarda driver cd si vermiyolar. formattan sonra bütün driverleri tek seferde kurabilirmiyim yoksa driver download bölümünden tek tek driverleri indirip kurmam mı gerekir ?

yada öncelikli kurmam gereken driverler hangisi. örneğin internete bağlanmayı sağlayan driver ?

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=K55VM&p=3&s=386&os=30&hashedid=oEV4AqhtsyxoQXaF

• hiç kimsemi bilmiyo ? şurda 2-3 aydır win7 kullanıyorum yardım edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifDogan

arkadaşlar bilgisayarıma format atcam. malum yeni bilgisayarlarda driver cd si vermiyolar. formattan sonra bütün driverleri tek seferde kurabilirmiyim yoksa driver download bölümünden tek tek driverleri indirip kurmam mı gerekir ?

yada öncelikli kurmam gereken driverler hangisi. örneğin internete bağlanmayı sağlayan driver ?

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=K55VM&p=3&s=386&os=30&hashedid=oEV4AqhtsyxoQXaF

once lan driveri indir zaten dogru yerdesiniz bios haric digerlerinide indirip kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütün driverleri indirmek zorundamıyım belli başlı olanları kendim kursam diğerlerini güncelleme ile yapamaz mı ?
  • quote:

bütün driverleri indirmek zorundamıyım belli başlı olanları kendim kursam diğerlerini güncelleme ile yapamaz mı ?

malesef driverleri elle kuracaksaniz driver arama programlari var ama hazir driverler zaten sitede mevcutken buna gerek yok

• Driver Magician ile yedekle dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Driver Magician ile yedekle dostum

biraz daha açarmısın kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Driver Magician ile yedekle dostum

biraz daha açarmısın kardeşim

Driver magician adli programi indir backupa tikla sonra onu istedigin yere yedekle,formattan sonra tekrar driver magician kur restore ye bas yedekledigin konumu goster sonra kendi driverleri yukleyecektir.Driver magician resimli anlatim yazarsan daha rahat anlarsin

• Tamam kardeşim çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.