Şimdi Ara

Format atmadan harddisk değiştirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce monster laptop aldım . Aldığım laptoptaki hardiskim 750gb 7200 rpm . Şöyle bir problem var hardisk boyutum bana yetersiz geldiği için ebaydan yeni bir harddisk sipariş verdim 2tb 2.5 inç. Bilgisayarımın ayrıca msata portu var 120gb msata ssd de alacağım . bilgisayarımdaki kurulu halde olan windows 7'yi format atrmadan msata ssd'ye taşıyıp sonrasında içindeki harddiski çıkarıp 2tb'lık harddiski takmamın bir yolu var mı? Yardımlarınız önerileriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca msata ssd nasıl takılır onu da bilmiyorum. Kendim taksam garanti dışı kalır mı?

• kardeş dosyalarını paragon partition manager ile başka bir hard diske sorunsuz kopyalayabilirsin. Sadece ilk hard diskin boyutu küçük olduğu için büyük hard diskin kopyalama sonrası boyutu da onun boyutuna düşecektir bu problemi de bilgisayar simgesi üzerinde sağ tık yapıp yönet ibaresini seçtikten sonra depolama hizmetlerine oradan da hard diski seçip sağ tık yapıp genişlet seçeneğini seçersen gözükmeyen kısmı da görünür hale getirebilirsin. Windows'un sistem araçları içerisinde Windows kolay aktarım programı ile de aktarım yapabilirsin. Ama ben partition manager'i tavsiye ediyorum. Ben kendi hard diskimi Onunla aktardım. Şimdi hdd bozuldu yeni hdd yi de aynı şekilde aktarmaya düşünüyorum. İkinci sorun hakkında malesef benimde bilgim yok ama garanti büyük ihtimal bozulur. Çünkü bırası Türkiye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 25 Mart 2013; 15:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.