Şimdi Ara

Format ATMAMA rekoru.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnim pc yi alalı 1,5 sene oldu daa aldığımız gunden 1 hafta geçeli format yemişti. sora her hafta atmaya başladım bi aralarda 3 gunde bir atıyodum sora sıkıldım at at nereye kadar format atmama rekorum suan 1 aydır format atmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonewarrior

bnim pc yi alalı 1,5 sene oldu daa aldığımız gunden 1 hafta geçeli format yemişti. sora her hafta atmaya başladım bi aralarda 3 gunde bir atıyodum sora sıkıldım at at nereye kadar format atmama rekorum suan 1 aydır format atmıyorum.

Üç günde bir HDD eriyecek
  • laptopuma 2.5 yıldır format atmıyorum hala ilk windowsu duruyor
  • vista yüzüne 1 bu bir haftada günde 4-5 kez format atıyorum
  • 15 yıllık bir pc m var en son 11 yıl önce yükseltme yaptım pc de dev bir program ve oyun arşivim var sadece biraz modifiye yaptık şu an pc kağnı gibi internet de zor ilerliyor usb leri okuyana kadar 40 kere çıkar tak yapıyorum :) 1 ay kaldı format atıyorum sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFSANE KING

FORMATSIZ PC MAKYAJSIZ GUZELE BENZER

• quote:

Orijinalden alıntı: okeyn

format atma rekoruda bendedir
    kimse kapışamaz benle

format/gün kaç?
    kapışırım
  • 98 yılından beri pc kullanıyorum ve nerdeyse hiçbir zaman bilgisayar yavaşladığı ya da başka birşey için format atmadım, genelde hep yeni birşeyler denemek için oldu, yeni çıkan windows veya linux işletim sistemleri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrix

vista yüzüne 1 bu bir haftada günde 4-5 kez format atıyorum

günün yarısı formatla geçiyo heralde
  • 1/30
  • Masaüstü PCmde işletim sistemini bulandıracak yazılımları fazla kurmamaya çalışarak ama ghost falan da kullanmadan normal kullanımla en fazla 20 ay kadar format atmadan kullandığım oldu.O da sistem hatasından değil,biraz da keyfine.Sistem derinliğine işleyen bir kaç yazılım denemesi uğruna oldu.Yoksa normal kullanımla,basit oyun yüklemesi ile falan sistem fazla zarar görmüyor.Cleaner ve unistaller özelliği olan yazılımlar sistemin temiz kalmasını sağlıyor.Zaman aralığı vermek çok zor.Yıllarca format atılmayabilir.Şu an kullandığım laptopa 2007 kasımında vista ve xp beraber kurmuştum o zamandan beri tıkır tıkır çalışıyor her ikisi de.Win7 kurmaya niyetim var.Ama kıyamıyorum stabil sisteme format atıp yeni kurulum yapmaya o derece yani.
  • 3 Ekim 2009dan beri atmıyorum sanırım atmalıyım =D
  • 9 ay oldu atmadığım. En son vıstadan 7 ye geçmek için formatladım.
  • image + harici harddisk olunca insanın canı sıkıldıkça atıyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasta95

15 yıllık bir pc m var en son 11 yıl önce yükseltme yaptım pc de dev bir program ve oyun arşivim var sadece biraz modifiye yaptık şu an pc kağnı gibi internet de zor ilerliyor usb leri okuyana kadar 40 kere çıkar tak yapıyorum :) 1 ay kaldı format atıyorum sonra

hortlatma için tebrikler, 3 yıllık ölüyü diriltmişsin

ben de bir aralar işletim sistemi denemek için hafta 1-2 kez atardım ama şimdi daha istikrarlı gidiyorum, kurduğum sistemi kullanıyorum hatta eskitiyorum. son zamanlardaki rekorum 55 gün.

• Benim diğer pc yi küçük kardeşim kullanıyor 8-10 yıldır format atılmadı ide hdd 30 gösteriyor sanırım 40gb bu arada ağzına kadar dolu
  • quote:

15 yıllık bir pc m var en son 11 yıl önce yükseltme yaptım pc de dev bir program ve oyun arşivim var sadece biraz modifiye yaptık şu an pc kağnı gibi internet de zor ilerliyor usb leri okuyana kadar 40 kere çıkar tak yapıyorum :) 1 ay kaldı format atıyorum sonra

nickinde ki 95in anlamı 95li olduğun anlamına geliyorsa adamın doğar doğmaz bilgisayarı varmış
  • Bir günde internet yokken sıkıntıdan 13 format attığımı hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

nickinde ki 95in anlamı 95li olduğun anlamına geliyorsa adamın doğar doğmaz bilgisayarı varmış

evet o 95 o anlama geliyor fakat bu hesap oğlumun açık kalmış hesabı

• Çoluk çocuk gene toplanmis..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.