Şimdi Ara

Format ATMAMA rekoru.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sık format atarım.Haftada 2 3 format attığımı hatırlıyorum.
  • Bende Amiga 500 var.
    17 yıldır format atmadım.
  • 1 hafta
  • çok pis kapışırım
    quote:

Orjinalden alıntı: okeyn

format atma rekoruda bendedir
    kimse kapışamaz benle

çok pis kapışırım , günde 5 kez format atmak zorunda kaldığım oldu ve her ay 2 kez format yediği oluyo bilgisayarın

• valla 2.5 aydır format atmadım ben.. zaten ben kolay kolay format atmam pc ye..advanced windows care,o&o defrag ve virus programları varken gerekmiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bende Amiga 500 var.
    17 yıldır format atmadım.

vayy bilirim amiga ları bende var ama evin neresinde bilmiyom bi bulsam nostalji yapacam
  • Ben her hafta format atıyorum.

Gerçi bir istisna yaşanıyor; ik, buçuk haftadır bilgisayarı formatlamadım. Bilgisayar acayip yavaşladı, kaılıyor falan... Çok pis format atacağım birkaç gün içerisnde.
  • benim harddisk rekorumu kimse geçemez 10 gb hard disk
  • bende 3.5gb var
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Ben her hafta format atıyorum.

Gerçi bir istisna yaşanıyor; ik, buçuk haftadır bilgisayarı formatlamadım. Bilgisayar acayip yavaşladı, kaılıyor falan... Çok pis format atacağım birkaç gün içerisnde.

Senin bilgisayar yalama olmuş artık. Format ata ata..

Bu arada, bu format olayı artık psikolojik bir durum oldu. Format=rahatlık,sorunsuzluk,kafa dinleme..vs denklemi insanı format atmaya zorluyor. Du bi format atam.

• bende kendi rekorumu kırılmaz zannederdim ki 2002 yılında almıştım bilgisayarı 2002 yılından beri hiç format atmadım adam gibi. Sadece arada windows klasörünü yedeği ile değiştirirdim ki o da format sayılır ztn :D

Benim oda arkadaşım vardı bir tane öğlen saat 1 gibi kalktım baktım format atıyo. Meğer o sırada sabahtan beri aynı makineye attığı 7. formatmış.
    Geceye kadar toplamda 17 format attı adam aynı makineye :D !

"ntldr missing" hatası vermişti ve formatla geçmyen bir hata ama geçmediği halde fdisk format vs her türevini attı dırdı arakdaş işte bıu da ayrı bir rekor bence :D
  • bazen hızımı alamaz günde 3-4 kez atarım bazen de windowsun hoşgeldiniz yazısını kaldıramaz gene atardım. zevkli iş format atmak
  • Walla mesajı atan arkadaşın microPsoftta çalıştığını düşünüyorum. Bill amca duysa işte bizim sistemimiz format bile gerektirmez diye yaygaraya başlar. Bence hemen bi format atılsın bu topiğe
  • Valla gülmekten karnıma ağrılar girdi ne güldüm be çok alemsiniz valla bende 2 bilemedin 3 haftada formatlarım PC yi ne yapayım canım rahat etmiyo
  • Bir defasında 10.5 ay format atmamıştım, üstelik XP SP1 vardı ve bu süre zarfında hep sapasağlamdı. Sata2 disk alınca mecburen yeni Windows kurdum. Ve şu an 6 aydır aynı Windows (XP SP2).
  • xp ye6 ay atmadım. pardus yükledikten sonra sapıttı bilgisayar atmak zorunda kaldım. pardus yüklemeseydim giderdi daha...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Ben her hafta format atıyorum.

Senin bilgisayar yalama olmuş artık. Format ata ata..

Bu arada, bu format olayı artık psikolojik bir durum oldu. Format=rahatlık,sorunsuzluk,kafa dinleme..vs denklemi insanı format atmaya zorluyor. Du bi format atam.

Ama bu sefer daha uzun süre format atmamayı planlıyorum.

Geçen Cumartesi sistemi yeniden kurdum, microsoft.com dan işletim sistemini düzeltme yamalarını indirdim (güvenlik açıklarını saladım), system volume information'ı kurcalamayacağım ve registry'de hiç bir kurcalama yapmayacağım. Ayrıca fazla da program yükleyip silemyeceğim.

Şu anki hedefim yaz aylarında format atmak. Eğer bunu başarırsam, format atmamam rekoru kırmış olacağım.

• ikihaftada bir formatlıyorum alışkanlık oldu yapsazsam içim rahat etmiyo
  • her 10,000 km de bi format atarım 90,000 km de fdisk yaparım

şaka bi tarafa 2001 yılında ilk sistemi toplamıştım win 2000 kuruluydu her nete girmemde bi virus kapıyodum anti virus pro. da oyunları engelliyo diye kullanmıyodum, abartısız o zamanlar haftada 3-4 kez format atardım, şimdi 2 ay önce vista kurdum halimden memnunum
  • Afferin!!!... format atmayan arkadaslara madalya takalim bari....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskin57 -- 30 Nisan 2007; 9:09:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.