format atmama rekorumu yarin kiriyorum, ve formati cakiyorum
sistemi değiştirdiğimden beri format atmadım. yani en son 6 ay önce idi
quote:
Orjinalden alıntı: teknikservisim
her hafta atanı tanırım ben.. ama sağlıklı değil 40 gb tan 38 e düşmüştü 1 yılda.. badsector oluşturuyor fazla atmamak lazım.. ben evdeki hdd' me en son 28 kasım 2004 te atmışım..ama çok sağlıklı hiç problemsiz çalışıyor.. internetede çıkıyor.. iyi bakıyorum tabi..
gereksizlerde g3 die bi eleman var şahsen tanırımda her Allah'ın günü formatlıyor desem yeridir
Yaklaşık 6-7 aydır dokunmuyorum... Böyle giderse de dokunmaya niyetim yok...
bende 1 aydır arabayı yıkamıyorum ama yıkadıktan sonrada daha bi nefis oluyor yani arada format şart
Hiç bu kadar gülmemiştim bir format mevzusu bu kadar büyük bir geyik haline dönüşmüş herkes bir şeyler demiş süper ötesi. cybermad ısrarlara dayanamayıp çoktan format ı yapıştırmıştır diye düşünüyorum.
Arkadaşım "damagecleanup" ne olaki biraz bilgi verirmisiniz. Tşk.
ben de hdd yi aldım alalı allahıma sukurlar olsun daha 1 kez bile formatlamadım. (ilk kullanım hariç tabi) hdd yi alalı 7 aydan fazla oldu
yok öyle şımartmayın windowsu en ufak nazında basın formatı... şahsen öyle yapıyorum
Arkadaşlar ben bilgisayarıma aldığımdan beri hiç format atmadım, gerçi alalı 2 gün oldu ya neyse Ama bikaç tane floppy disk formatladım ne yalan sölim
sen yenisin galiba
quote:
Orjinalden alıntı: DrSallaso
Arkadaşlar ben bilgisayarıma aldığımdan beri hiç format atmadım, gerçi alalı 2 gün oldu ya neyse Ama bikaç tane floppy disk formatladım ne yalan sölim
quote:
arkadaşlar benle kapışcak varmı,, 2000 yılından beri bilgisayara format atmıyorum ve bilgisayar iddalıyımki şu an forumdaki kullanıcıların %95 inin olduğundan daha stabilize,, bunlara artı firewall ve aktif virüs taramasıda kullanmıyorum,, anca girdiği zaman işte o da 5 yılda bir oluyo,, o zaman damagecleanup la siliyorum.
Eğer doğruysan helal valla cybermad. Kardeş ama kusura bakma senin rekor kırman biraz zor çünkü bizim iş yerinde 386 makine var windows 3.1 yüklü 500 mb harddiski var. Windows 3.1 bulamadığım için format atmak nasip olmadı benden önce de niyet edenler olmuş ama vazgeçmişler. Eğer makine gümlerse onun rekorunu geçersin belki 94 ten beri aynı yerinde makine hamam böcükleri dolaşıyor üzerinde artık.Karşına çıkacak tek delikanlı o
bende 2000 mart ayında aldım bu bilgisayarı bi yamuğunu görmedim atmadım format.......bi yanlışı olursa hiç acımam
quote:
Orjinalden alıntı: ekinnike
bende 2000 mart ayında aldım bu bilgisayarı bi yamuğunu görmedim atmadım format.......bi yanlışı olursa hiç acımam
bunlar ney programı??
quote:
Orjinalden alıntı: KIZILKURT
ghost ve deep freeze sayesinde format demode oldu
kendi rekoromu kırıyorum 2005 mayısından beri dokunmadım.
1yılatmadım sonunda 2-3- ay önce attım, hep bu antivirs programları yüzünden, zor kurtardım bilgileri. şimdi sırtımızı kaspeskiye5.0a dayadık hadi hayırlısı.
İlk defa 1 ayı geçti. Çünkü tatildeydim
[b]Ben de bilgisayarı update ettirdikten sonra 3 defa format attırdım şimdi mavi ekran dolayısyla bir daha atacağız ama verileri nasıl kurtaracağım onu düşünüyorum.