Şimdi Ara

Format ATMAMA rekoru.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir bilgisayar var 5 senedir kullanıyordum.İnternet bağlı değildi ve 5 sene sonra bilgisayarın ram i bozuldu.
  • format atmamakmı imkansız.değil yıl ay atmasam yeterli olurdu valla
  • valla ben ayda 1 kere atmazsam içim rahat olmuyo.önceden haftaydı şimdi aya çıkardım.yawaş ywaş bırakıcam işte
  • En son Format atma tarihimizi görebilir miyiz?
  • Format ne demek ?
  • bence öğrenme sonra bağımlılık yapıyo
  • valla ben bazen haftada üç kere atarım bazen 3 ay atmam
    ama yılda en az 10-15 kez atarım
  • ilk hata mesajından sonra format atarım
  • Bende bende (Ama ghost sağolsun)

Şaka bir yana Uzun süre dayanıyorum istersem hiç atmam ama tercih meselesi. Ne dersen de Format attığında gözle görülür hızlanma olacaktırrrrr.
  • validation isteriz

her hafta atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 29 Ocak 2006 14:59:11 >
  • nasıl dayandın helal olsun.ya benim pcnin de vakti geldi ama formatlamaya üşeniyorum artık
  • Bizim işyerinin emektar PC sine alındığından beri (1998) format atılmadı. Sadece paket program kullanılıyordu. 1 yıldır emekli oldu.

Halen daha Win95 yüklü.
  • Aktif olarak bilgisayarı kullanıyorsanız mesela sürekli shareware demo programlar yükleyip kaldırıyorsanız sildikten sonra bunların hepsi işletim sistemine bir külfet yaratır.Kısaca en az 6 ayda bir format atmak gerekir.
  • 2 ayda bir format atarım. kız gibi oluyor sonra windows taptaze ve gusel
  • Benim evde 386 var. Daktilo olarak kullanıyorum. 12 yıldır format atmıyorum.
  • uzun süre format atmayan ve bilgisayarı hızlı kalan arkadaşlar,bnm xp iice yavaşlamaya başladı, virüs taraması trojan taraması fln hepsini de yaptım,şu ince ayarlarını da yaptım xp nin, xp yi yavaşlatan şeyleri bulan ve bunları düzelten program bilio musunuz?
  • Bu arada arkadaşlar sizce format atmak harddiske zarar verirmi acaba? Ben zarar verir diye biliyorum ama?....
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Benim evde 386 var. Daktilo olarak kullanıyorum. 12 yıldır format atmıyorum.

Valla benim ilk bilgisayarım da 386 DX ve 2 MB RAM idi HDD ise 0 MB yani hiç yoktu o yüzden format atma derdi de yoktu. Monitor Mono VGA. Ne güzeldi yav o günler. Floppy den DOS 6.22 ile açıyodum anca oyun oynar ya da PW ile yazı yazabiliyodum. Uzun bi süre de işimi gördü. Tüfek icat oldu mertlik bozuldu.
  • arkadaslar gecen hafta bi tamire gittim adam 98 yilinda almis daha hic format atmamis daha dogrusu atmasini bilmiyormus pc okadar yavastiki kaldirip camdan atasim geldi atam format attirmiyor ya sadece pci grafik karti taktik ben sahsen gicik oldum bence en az yilda bir format atilmali
  • helal olsun ne diyeyim. ghost alma konusunu biraz açar mısınız? mantığını biliyorum ama nasıl yapıldığını soruyorum. bu arada benim rekorum 7-8 ay.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.