Şimdi Ara

Format attıktan sonra oyunların akıcılığı için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bilgisayara tertemiz bir format attıktan sonra Ekran kartı driverini yükledim ancak merak ettiğim bir konu vardı ?

Ekran kartı driverini yükledikten sonra oyunların akıcılığı veya görüntü kalitesi için herhangi bir ayar felan bir şeyler yapılacak mı yoksa bu kadar mı ?

herkese bol bol tesekkurler sunarım.

• oyunun içindeki optionstan sistemine göre ayarlayabilirsin zaten.ama onun haricinde herhangi bir şey yapmana gerek yok.
  • peki ben şunu sorucağım

benim ekran kartım nvidia geforce 1 gb ancak bazı internet kafelerde 256 mb ati radeon var.Fakat onların bilgisayarları oyunları daha akıcı oynatıyor gibi geldi bana?Bunun nedeni ne olabilir?

birde ben refreshlock diye bir program sayesinde oyunları daha akıcı hale getirebiliyorum onlar bu programı kullanmadan nasıl akıcı yapabiliyorlar acaba?

tesekkurler cevabinizi bekliyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: imparative

Merhabalar arkadaşlarım kardeşlerim

Ben bilgisayara tertemiz bir format attıktan sonra Ekran kartı driverini yükledim ancak merak ettiğim bir konu vardı ?

Ekran kartı driverini yükledikten sonra oyunların akıcılığı veya görüntü kalitesi için herhangi bir ayar felan bir şeyler yapılacak mı yoksa bu kadar mı ?

herkese bol bol tesekkurler sunarım.

Bilgisayarına format attıktan sonra sadece ekran kartı değil, bilgisayarının tüm sürücülerini yükle ve oynadığın oyunun akıcılığı için bir program arıyorsan zaten bu oyunun içeriğinde vardır. Bunların dışında aslında oyunun akıcılığı ekran kartının belleğine bağlı bir durumdur.
  • tamam orasını anladım

peki benim ekran kartım nvidia geforce 1 gb ancak bazı internet kafelerde 256 mb ati radeon var.Fakat onların bilgisayarları oyunları daha akıcı oynatıyor gibi geldi bana?Bunun nedeni ne olabilir?

birde ben refreshlock diye bir program sayesinde oyunları daha akıcı hale getirebiliyorum onlar bu programı kullanmadan nasıl akıcı yapabiliyorlar acaba?
  • peki benim ekran kartım nvidia geforce 1 gb ancak bazı internet kafelerde 256 mb ati radeon var.Fakat onların bilgisayarları oyunları daha akıcı oynatıyor gibi geldi bana?Bunun nedeni ne olabilir?

arkadaslar cevap verebilir misin lütfen yardım edin?
  • Hangi internet cafedeki bilgisayarlar bu şekilde bilmiyorum ama sisteminde virüs yoksa ram in işlemcin iyiyse sende aynı akıcılıkta oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sph

Hangi internet cafedeki bilgisayarlar bu şekilde bilmiyorum ama sisteminde virüs yoksa ram in işlemcin iyiyse sende aynı akıcılıkta oynarsın

HATTA ÇOK DAHA KALİTELİ OYNAR YAPMAN GEREKEN SADECE OPTİMİZASYON YAPMAN XP DE
  • işte bende onu diyorum internet cafedekiler gibi değil benimkisi hemde onların özelliklerinden daha kaliteli olmasına rağmen

o bilgisayarlar nasıl akıcı oynatıyor acaba yorum yapalım lütfen?

• aga senin ekran kartının tam olarak modeli nedir ve kıyasladığın ati ekran kartının modeli nedir yazabilir misin?!
  • benimki nvidia geforce 9400 gt

onların ki ati radeon x300/x550/x1050 series yazıyor
  • acaba ekran kartın kıyasladığın karta göre düşük mü diye sordum ama gayet iyi başkada aklıma bişe gelmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownClock01 -- 19 Haziran 2009; 16:11:05 >
  • bende onu diyorum ya :)

ona göre iyi olmasına rağmen onunki kadar oyunları akıcı oynatmıyor sebebi nedir acaba :S

bilen arkadaslar yorum yaparlarsa sevinirim
  • yorum yapan yok mu arkadaslar?
  • Arkadaşlar bu işi bugün halletmem lazım ve müşterilerime bilgi vermem lazım lütfen biraz daha yorum yapsanız çok memnun kalırım.
  • arkadaşlar ne olur biriniz yorum yapın kimse bilmiyor mu ya?
  • kardeşlerim bir yorum yapana valla çok minnettar kalacagım
  • işlemci ram yani diğer sistem özellikleriniz nedir?
  • Pentium (R) dual core cpu E5300 2.6 ghz

2 gb ram var.
  • sisteminiz gayet güzel tabi işlemci biraz eski ama yen oyunlarıda oynatır...ooyunlara girdiğinizde grafik ayarlarını optimal sysstem settingse getirin çok yüksek detay ve çözünürlüklerde oynamayın performans alırsınız arka planda programda çalıştırmayın oyun oynarken
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.