Şimdi Ara

Format attım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İlk önce Masaüstü (32 Bit ) Bilgisayarııma Format attım Daha sonra Leptopuma atıcaktım Leptopun 64 Bit olduğunu unutmuşum onada 32 bit attım onu 64 bite geri çeviremiyorum ne yapıcam
    konuyu daha önce açtım ama yanlış bölümde açmışım
    http://forum.donanimhaber.com/m_80090201/f_//tm.htm 80090665

• bi daha format at 64 bit yükle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 bit 64 bit olayı bilgisayarınızın sadece Ram'i ile alakalı bir durumdur. Bilgisayar ikilik sayı sistemi ile çalıştığı için 1 le ve 0 lar örneğin 32 'i 2 ye böldüğümüz zaman kalanlar daha az olur ama 64 bit'i 2 ye böldüğümüz zaman kalanlar daha fazladır yani 1 ler ve 0 lar.32 bit işletim sistemi 3.5 a kadar ram belleği görür daha üstünü görmez 64 bit ise 4 ve üzeri için önerilir.
  • ksk35baris kullanıcısına yanıt
    tıpa tıp aynısı başıma geldi şuan 32 bit kullanıorum pcye 64 bit format dvdsi ile format atman gerkior
  • Ya 32 bit kalabilir ona birşey demiyorumda leptop olduğu için 32 bitte bazı fonksiyonlar çalışmıyor onun için acilen64 bite cevirmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk35baris

Ya 32 bit kalabilir ona birşey demiyorumda leptop olduğu için 32 bitte bazı fonksiyonlar çalışmıyor onun için acilen64 bite cevirmem lazım

hangi fonksiyonlar çalışmıyor ? Driver yuklerken 32 bit olmasına dikkat et. Bir sıkıntı çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fn (fonksiyon tuşu çalışmıyor ) Şarj mod değiştirme çalışmıyor vb. şeyler ve ekran güzel gözmkmüyor 1360 x 768 olmasına rağmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format !
    11 yıl önce açıldı
    Format atamıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    format
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Format attım :(
    64 bit yapmaya çalıştıgımda böyle hata veriyor
  • Hocam eğer laptobunuzda 4 gb veya daha fazla ram varsa 64 bit format atmanız gerekiyor.Fakat pcnizde 4 gbden az ram varsa 32 bit işletim sistemiyle kullanmanızı tavsiye ederim.Sizin bahsettiğiniz sorunlar driverlerle ilgili.Üreticinin sitesinden tüm driverleri indirip kurarsanız sorunlar çözülecektir.Ayrıca son sürüm olmasına ve 32 olmasına dikkat edin.
  • 3 gb pc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.