Bildirim
Format attım fakat şimdi oyunları kaldırmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyunlarda aldığın hata tam olarak nedir?ayrıca sorunun ekran kartı sürücüsü olarak gözüküyor ilk bakışta. -
hata değil ama eskisinden çok kasıyor. bilgisayar da çok yeni değil özellikleri de iyi değil o yüzden. ama dediğim gibi önceden daha iyiydi şimdi çok kasıyor. ekran kartını da güncelledim ama.. -
bilgisayar ilk formattan bi süre sonrasına kadar gerekli iç programlarını optimize etmekle, yüklemekle, disk optimizasyonuyla uğraşır. bi süre sonra düzelir. -
o optimizasyonu 1 aydır yapmıştır herhalde : ) anakart güncellemesi, bios güncellemesii o işlerden pek anlamam onlarla alakalı olabilir mi dersin? -
quote:
Orijinalden alıntı: warbow07
bilgisayar ilk formattan bi süre sonrasına kadar gerekli iç programlarını optimize etmekle, yüklemekle, disk optimizasyonuyla uğraşır. bi süre sonra düzelir.
kasma sorunu sadece oyunlardamı meydana geliyor?everest vb programlarla sistemin sıcaklıklarını kontrol et ayrıca hdtune programı ile hdd'yi tarat,kasmaların kaynağı sorunlu bir harddisk de olabilir. -
en güncel sürümümü indirdinmi çok fark eder kartın hangisiyse sitesine git modeli yaz bulursun oradan en yakın tarihteini indir -
Yanlış sürümü indirmiş ola bilirsin. Aynı sorunla karşılaştım daha önce. -
ısı 40-41 derece. hddtune ile tarama yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı. şimdi ekran kartı yazılımını tekrar yüklüyorum bakalım bir değişiklik olacak mı. anakart ve bios güncellemesi ile alakalı da olabiir mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X