Şimdi Ara

format attım öyle kaldım.acil yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hoca everest die bi program kurdum..yukarda başka bi arkadaşta istedi ona yazdım modeli markayı.saolsun link attı bana driverların. ama internete nasıl bağlanıcam bilmiyorum ne yapmam gerektiğini
  • Sürücüyü yüklediysesin sorunsuz girmeniz gerek.

Sürücüyü yükledikten sonra pc yi kapatıp açtınız mı ?
  • http://www.analiz.net/xpinternet.htm buradaki ayarları yapsam olur mu?
  • Aygıt yöneticisinde sorun görünmüyor sanırım ama pc yi modeme bağladığınız halde nete giremiyorsunuz doğru mu ?

Ağ bağlantılarına girdiğinizde bağlantı etkin olmalı. Kullandığınız modemin cd si var ise pc ye tanıtmayı deneyin.
  • abi cd yok ama ethernet driveri yüklü görünüyo..dooru driver mı bilmiyorum ama intrnet explrer açınca work offline çıkıo..modem ip girmek için olmuyo..ttneti arasam yardımcı olurlar mı..yada napiim modem driverı falan mı yükliim
  • Modemin nedir ?

Onun driverını yükleyip bağlantı olup olmadığını görebilirsin. En azında airties kullanıyorsan bu böyle.

Yada anakart modelini google yazdığında çıkan sonuclardan farklı versiyonda driver var ise onları dene.
  • aygıt yöneticisinden ağ kartlarının bi resmini koyarmısın buraya
  • modemin driverini yuklemeye çalıştım ama usb kablo tak dedi..yok usb.ethernet var
  • O USB driverı dır.
  • abi device manager da network adaptersın yanında ki artıya tıklayınca bitane daha o simgeden açılıyo altında...yanında da 1394 net adapter yazıo
  • arkadaşlar anakartın adı Shuttle FN41 v1/v2
    anakart çipseti nForce2-igp

internete giremiyorum.driver olmadı diolar bulamıyorum..pcyi internete bağlayamıyorum kafayı yicem. offf
  • diğer aygıtlar listesinde vardır eternet kartı benim verdiğim linkteki lan driverini indirip kurarsan sorun un kalmicak
    eternet kartı kurulmamış sisteme
  • şuanda senn verdiin driver yuklu zeki... add or remove programs da jmicron ethernet adapter ndıs driver var yuklu görünüyo
  • şuanda 1394 connection properties de 1394 net adapter configure.. yapıp update driver falan yaptım yok..driveri yok makinada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.