Şimdi Ara

format attım öyle kaldım.acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar.pek deneyimsiz olduğum için..foruman adım adım format attım pcye.fakat driverlar yoktu elimde..device managerda sorunlu aygıt yok gibi görünüyo..ama internete giremiyorum..ne yapmam lazım bilmiyorum acemiyim..yardım ederseniz şuanda seviniri.teşekkürler

• Ethernet Kartının driverini indirdin mi ?

Başka bir bilgisayardan parçalarının en son sürümlerini indir , bir usb ile bilgisayarına at , elinle kur , tekrar dene
  • eyvallah hocam şimdi onu deniyodum ama hangi driverları indiricem bilmiom..aygıtların marka ve modellerini nasıl öğrenicem..ethernet kartı için uğraştım bulamadım..aygıt yöneticisinden
  • pc donanımını gösteren bir çok yazılım mevcut, Everest gibi, onlardan biriyle tam markanızı görebilirsiniz. Aslında ethernet kartınızı söküp geri taksanız, pcnizin kendiliğinden algılaması gerekiyor.
  • şimdi everest yükledim bakıyorum..network adapter ama marka yok gibiyaa direct parallel microsoft falan yazıo..yapamıcam galba ben bu işi..eğitim şart
  • Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre anakartımızın marka destek sitesinden driverleri indirerek donanımımıza yön verebiliriz.
  • abi internete bağlanabilmem için sadece etherneti mi yuklemem gerekli? internet oldumu diğerlerinide yüklerim zaten..ama internete bağlanabilmem için napmalyım..RAS Async adapter dio network adapter da..galiba marka bu ama bulamıom driverını
  • anakartınızın tam marka ve model ismini buraya yazabilirmisiniz...(everestte yazıyordur ve hepsinden önce sakin olun)
  • adı: shuttle FN41 v1/v2
    kimliği : 03/21/2003-FN41-6A61BH29C-00

yetrli mi bu kadar...çok saol ilgilendiin için
  • http://global.shuttle.com/download03.jsp?PI=1379&OS=4

bütün driverlerin burada
    lan yazan eternet driveri
    ama bilgisayarın sanırım laptop onun için marka ve model verseydin daha sağlıklı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 28 Şubat 2010; 16:36:47 >
  • yok usta laptop değil..kasa ama küçücük..değişik bişi
  • tounchpanel driveri filan var özel tasarım galiba neyse bunu bi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 28 Şubat 2010; 17:09:41 >
  • ordaki lan ı yukledim..olup olmadıını nasıl anlıcam peki
  • abi ordan chipseti de yukledm ses falan geldi oldu galiba ama pc hem çok uzun sürede açılıo hemde mouse klavye çalışmıyo
  • doğru driveri yükledinmi
  • hay allahyaaa çok entresan..pc çook uzun sürede açılıo 3 kere resetledim şimdi mouse klavye çalışıo..sıyırmak üzereyim... abi sende çok saol valla benle uğraşıosun resmen..şimdi normak gibi görünüyo.sadece çipset yükledm.başka bişi yuklemem gerekio mu..nete nasıl girebilirim..bu pcyi nasıl bağlıcam nete onu başarabilsem alıcam başımı gidicem
  • bide net ayarlarını yapmama yardımcı olursan inanılmaz müteşekkir olurum
  • İnternete girebiliyor musnuz şimdi ?
  • ewt başka pcden giriom.. diğeride yanımda
  • Bu programı kurup anakart modelini yazabilir misiniz ?

http://www.cpuid.com/cpuz.php
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.