arkadaşlar kısa bir süre önce casper bilgisayarıma format attırdım windows vista işletim sistemli bilgisayarımda daha önce sorunsuz oyun oynayabiliyordum formattan sonra oyunlarda çalışmayı durdurdu diye hata veriyor internette videolarıda seyredemiyorum driverlar kurulu sorun sizce neyden kaynaklanıyor yeniden mi format lazım
Muhtemelen kurulan windows orjinal hali değiştirilmiş ve sorunlar içeren bir versiyon. Bir ikinci ihtimal ise bilgisayarın sürücüleri düzgün yüklenmemiş. İnternet Explorer'da flash içeren sayfalarda çökme yaşarsın. Hata verir ve kapanır. Oyunlarda da benzer sorunlar...
Düzgün bir cd'den kurulum yaptığına emin ol derim.
ok hemen bi deneyim ustam saol
Rica ederim, kolay gelsin..
format attırdın ama oyunların regedit kayıtları diğerki sisteminde kayıtlıydı regeditsiz her oyun çalışmaz bir başka sebebide sürücülerin yüklü değildir ondan olabilir ekran kartı ses kartı v.s
peki arkadaşlar format atarken C de birkaç dosya var almam gereken flash belleğin alamayacağı büyüklükte format atılırken onları nasıl muhafaza edebilirim
D: veya E: warsa Dveya E ye at sonra sadece Cye atarsn formatı eğer full format atcaksan dvd/cd yazıcı veya flash belleğe ihtiyacın war
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme