Şimdi Ara

Format Sırasında Donanım hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı 1 haftadan fzla bı sure kullanmadım we ewe geldigimde pc çalısmıyordu karıstırıldıgını sanmıyorum neyse format atıyım dedım ama cd yı taktıkdan sora ilk bastaki cıkan yzıda yanı kur bilgisayarınızın donanımını inceliyor... gibi bi yazı cıkıo orada takılıoyor ne yapmalıyım?

• eğer bu "kur bilgisayarınızın donanımını inceliyor..." yazısından sonraki kurulum ekranlarında sorun olsaydı derdim ki usb/ps2 klavye sorunu.ancak daha önce kilitleniyorsa biosa gir işlemcinin ısınıp ısınmadığını ve fanını kontrol et, aynı bölümden işlemciye giden 3,30 voltajını kontrol et, windows98 cd si ile başlatmayı dene, hdd'yi fdisk yapmayı dene, hdd sata ise biostan "ahci" ayarını disabled ve sata bölümünü de "ide" yapmayı dene. imkanın varsa hddyi başka bir bilgisayara takıp bölümlerini sil ve biçimlendir. şuanda aklıma ilk gelenler bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eckid -- 10 Ekim 2008; 22:40:37 >
  • anakart marqası nedir ? ?
  • anakartındakı sata drıverını dıskete kopyala xp cdsinı tak basla kurmaya 3. party yuklemek için.... f6 ya bas bekle bı sure sonra bı sayfa cıkcak enter a bas o kurucaktır sorunsuz olarak haha sonra istersen xp cdne nlite programını kullanarak yapabılırsın
  • Çözüm öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Hdd i arkadaşın bilgisayarına takarak formatı onda tamamladıktan sonra kendi pc me taktım. sorun şimdilik çözüldü. ancak sizlerin önerilerinizi de not edip bir sonraki arızada deneyeceğim. iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.