Şimdi Ara

Format Sonrası 1GB Ekran Kartı 256 MB Düştü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kardeşim şimdi şöyleki evet biostan olabilir bu. biosla alakalı olduguna dair bi kaç cevap geldi ama kilitli biosmu neyse artık bu laptopta biosu açamıyorum tüm tuş ve tuş kombinasyonlarını denedim... bilmediğim bi tuşla açılıyosa onu bilemiyorum. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpione.

kardeşim şimdi şöyleki evet biostan olabilir bu. biosla alakalı olduguna dair bi kaç cevap geldi ama kilitli biosmu neyse artık bu laptopta biosu açamıyorum tüm tuş ve tuş kombinasyonlarını denedim... bilmediğim bi tuşla açılıyosa onu bilemiyorum. :(

Ben bios konusunda pek fazla deneyimli değilim fakat bioslar da tıpkı donanım driverları gibi güncellenebiliyor.Yanlış bir şey söyleyip daha fazla zarar vermekte istemiyorum ama bios güncellemesi yapınca belki düzelebilir bunu yapmadan önce mutlaka ama mutlaka deneyimli birisine danış çünkü ben kesin bir şey söylemiyorum.

Birde biosu açmak için kullanılan tuş her anakartta farklı olabiliyor(Ben F2 ile açıyorum) ve eğer biostan açılışta bios bilgilerini gösterme şeklinde bir şey yaptığında açılışta biosa girmen için çok kısa süren olabilir. Daha önceden biosu açtığın tuşu bilgisayarı açar açmaz basmaya başla ekran henüz açılmamış(siyah) olsa dahi arkadan açılış devam edebiliyor ve sen ekranı ilk gördüğün anda biosa giriş için tuşa basmakta geçikmiş olabiliyorsun.Birde dediğim gibi açma tuşuna basar basmaz sürekli olarak sizde ki bios tuşuna basın belki bu şekilde de biosu açabilirsiniz.

@Scorpione.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.