Şimdi Ara

Format Sonrası Bilgisayardan Ses Gelmiyor ( Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
51.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar format attıktan sonra kulaklık ve hoparlörden ses gelmiyor. Ses kısmından baktığım zaman müzik açtığım zaman ses çalıyor gibi gözüksede ses gelmiyor.Kulaklığı başka bilgisayarda denedim sorun yok muhtemelen yanlış driver yükledim.

Yüklediğim driver:

Realtek High Definition Audio Codec (Windows Vista / Windows 7 32-bit)
    http://download.cnet.com/3001-2120_4-10788600.html?spi=79e2d1d8a24d06e82aae909b3320447f

Ses aygıtı

Yardım edene etmeye şimdiden teşekkürler

***ÇÖZÜM***

Asus P5PL2 anakartı olan windows 7 kullanan arkadaşlar.

www.drivervadisi.com/tag/asus-p5pl2-ses-driver-indir/ bu linkten driver indire tıkladıktan sonra windows xp / vista seçin 52 mb olan soundmax driveri var onu indirin. 32bit xp olanı yükleyin. Yeniden başlattıktan sonra sorun kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 30 Ocak 2012; 10:47:31 >

• Up
  • http://www.driver-indir.com/surucu/asus_p5ld2_se_ses.html kontrol etmedim ama senin ses driver : Soundmax ADI1986A 6-ch Audio driver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonAskerSonSavaş -- 29 Ocak 2012; 23:32:04 >
  • Arkadaşım bilgisayarın anakart ney ona göre yanlış mis indirdin doğru mu bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın XP ise bir çözüm biliyorum sanırım ama tam emin de değilim.
    Teamwieverden 2dk. da bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

Arkadaşım bilgisayarın anakart ney ona göre yanlış mis indirdin doğru mu bakalım

Hocam muhtemelen yanlış indirdim. Anakart Asus P5PL2. Sistem özellikleri 3.resimde yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

quote:

Arkadaşım bilgisayarın anakart ney ona göre yanlış mis indirdin doğru mu bakalım

Hocam muhtemelen yanlış indirdim. Anakart Asus P5PL2. Sistem özellikleri 3.resimde yazıyor

Denetim masasına girip ss atar mısın ? Bir yol biliyorum ama garanti değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • W7'miş bilgisayarın şunu dene:

Denetim masası > yönetimsel araçlar >hizmetler

orda "Windows Ses" i bul "başlat" de bakalım belki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

quote:

Denetim masasına girip ss atar mısın ? Bir yol biliyorum ama garanti değil.

Windows ses buldum zaten başlattaymış. Tekrar yaptım ama yararı olmadı. Muhtemelen yanlış driver yükledim ben

• quote:

Arkadaşlar format attıktan sonra kulaklık ve hoparlörden ses gelmiyor. Ses kısmından baktığım zaman müzik açtığım zaman ses çalıyor gibi gözüksede ses gelmiyor.Kulaklığı başka bilgisayarda denedim sorun yok muhtemelen yanlış driver yükledim.

Yüklediğim driver:

http://download.cnet.com/3001-2120_4-10788600.html?spi=79e2d1d8a24d06e82aae909b3320447f

Ses aygıtı

www.drivervadisi.com/tag/asus-p5pl2-ses-driver-indir/ arkadaşım şunu dene bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar format attıktan sonra kulaklık ve hoparlörden ses gelmiyor. Ses kısmından baktığım zaman müzik açtığım zaman ses çalıyor gibi gözüksede ses gelmiyor.Kulaklığı başka bilgisayarda denedim sorun yok muhtemelen yanlış driver yükledim.

Yüklediğim driver:

Ses aygıtı

www.drivervadisi.com/tag/asus-p5pl2-ses-driver-indir/ arkadaşım şunu dene bakalım

Hocam format öncesi xp kullanıyordum. Asusun sitesinde baktım ses için windows7 driveri yok xp ve vista için olanı indiriyorum sanmıyorum işe yarayacağını ama deneyim. Bu arada sistem windows 7 home premium 32 bit

• ses kartının drivlerini yüklücen altı üstü
  • Win. Xp 32bit olanı yüklediğim zaman düzeldi. Teşekkürler arkadaşlar
  • demiştim ses kartı driverlerini yükle düzelir diye
  • bazen işletim sistemi farklı olabiliyor ama xp nin veya vistanın driverı win 7 de çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpower1-2

demiştim ses kartı driverlerini yükle düzelir diye

Hocam onu ben de biliyordum ama hangisi olduğunu bilmiyordum. Ama xp driveri 7 ye uyumluymuş onu öğrenmiş oldum
  • VİA HD DECK SES DRİVERİNİ YÜKLE PC Yİ YENİDEN BAŞLAT BİLGİSAYARINA SES HÖPARLÖRLERİ YÜKLENİR.SORUN ÇÖZÜLÜR.

Link:https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZpWb4ZFQmuToFDFjL5yh9VD8vMbzmivtR7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidinalgic -- 18 Şubat 2016; 20:30:28 >
  • Aynı şekilde Formattan Sonra Ses Gelmiyor, driver güncelledikten sonra çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosby5 -- 24 Ocak 2023; 1:13:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.