Arkadaşlar toshiba laptopa format attık, sadece Cyi silmesini umit ederek tüm verileri sil dedim... ama format bittikten sonra Dyi göremiyorum.... Bilg 80 GB , C 55 GB görünüyo ama ortada D yok.... nereye gitmiş olabilir.... acil yardım ederseniz sevinirim, çinde önemli veriler vardı ...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Partisyon ayarlamaları esnasında bölümlenmemiş alan olarak ayarlamış olabilirsin.
XP cd'si ile boot ederek partisyonları kontrol etmeni öneririm
Bilgisayarım sağ tık/yönet/disk yönetimi.. Bu kısımda ayrılmamış alan gözükecektir. Ayrılmamış alana sağ tıklayıp biçimlendirin..
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Bilgisayarım sağ tık/yönet/disk yönetimi.. Bu kısımda ayrılmamış alan gözükecektir. Ayrılmamış alana sağ tıklayıp biçimlendirin..
beki biçimlendirme yaparsam, içindeki veriler kaybolmazmı ????
quote:
Orjinalden alıntı: japon_tayfun
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
beki biçimlendirme yaparsam, içindeki veriler kaybolmazmı ????
Zaten bölüm kaybolmuş, dolayısıyla içindekiler de.. Bölümü biçimlendirerek ortaya çıkardıktan sonra veri kurtarma programlarını deneyerek verilerinizi kurtarabilirsiniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme