Bildirim
format sonrası dosya lurtarmak
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bulduğun yazılımlar lisanslı mıydı?
Bir de şu var ; resim, Video,ses ve belge tarzı dosyalar kurtarılabiliyor ancak oyun Setup,İSO Vs dosyalarının geri döndüğünü ne gördüm ne duydum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam lisanslıydı video yuda kurtaramadım -
quote:
Orijinalden alıntı: ferr25turkey
evet hocam lisanslıydı video yuda kurtaramadım
İmzamı oku..
Hangi programları kullanıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
quote:
İmzamı oku..
Recuva
Data Recovery Wizard Professional 4.3.6
R-Studio
Recover My Files v5
bunun dışında internetteğe bulduğum bi kaç programı daha deneedim sonuç yine aynı birşey bulamıyor -
quote:
quote:
quote:
İmzamı oku..
Recuva
Data Recovery Wizard Professional 4.3.6
R-Studio
Recover My Files v5
bunun dışında internetteğe bulduğum bi kaç programı daha deneedim sonuç yine aynı birşey bulamıyor
Bi program var, usb belleğe Bootable olarak yazılıp pc bbu aygıttan başlatılıyor. Linux masaüstü açılınca istediğin diski tarayıp kurtarabiliyorsun. AAkşam bakar haber veririm.
Bir de biçimlendirdiğin diskin üzerine veri yazdıysan kurtarman biraz zor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaş bence akşama kadar o depolama aygıtını kullanmasın. Ama kurtarılma ihtimali az gibi. Onca program denemiş konu sahibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: KALEMLİK100
Arkadaş bence akşama kadar o depolama aygıtını kullanmasın. Ama kurtarılma ihtimali az gibi. Onca program denemiş konu sahibi.
Orası da öylet tabi de, en ufak bir ümit varsa denemek lazım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KALEMLİK100
Arkadaş bence akşama kadar o depolama aygıtını kullanmasın. Ama kurtarılma ihtimali az gibi. Onca program denemiş konu sahibi.
Orası da öylet tabi de, en ufak bir ümit varsa denemek lazım.
aynen ufak bir ümitte olsa denemek lazım 2 tane önemli videom var onları kurtarsam yeterli -
Minitool power Data Recovery boot diski indir. Rar ile klasöre çıkar. İçinde ampoyh01 1-14 arası rar var. Ctrl+a tümünü seç. En üsttekine sağ tıklayıp klasöre çıkar. Ampoyh01 adında sarı klasör > içinde amper.part01, 1-14 arası. En üsttekine sağ tıklayıp klasöre çıkar. Amped isminde sarı klasör içinde PDR bootdisk-setup var,Programı çalıştır, lisans keyini gir, Program lisanslı. Çalıştır. Açılan pencerede aygıt seç: Dvd,CD veya USB. Program, seçtiğin aygıtı bootable olarak yazacak. Bitince aynı Format atar gibi pcyi o aygıttan başlat. Masaüstüne benzer şey çıkacak şimdi hatırlamıyorum, oradaki seçenekleri incele. Az çok ingilizce varsa çözersin zaten. Yine de takıldığın yer olursa sorabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X