Şimdi Ara

Format sonrası giden belgelerim yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Bir konuda size danışmak için buraya üye oldum.

Asus k52f serisi laptop kullanıyorum. Windows 7 basic yüklü. Hiç bir şey yokken sabah kalktığımda önce Windows manager 0xc0000034 hatası ve sonrasında 0xc00000f hatası aldım. F8,F12,DEL hangisi olursa denedim ama bir türlü güvenli modda açamadım tuşlar aktif olmadı. Pc ile ilgili az bir bilgim var sonrasında veri kurtarma işi yapan sözde x bilgisyar firmasını aradım. İçindeki silinen resimlerim ve hazırladığım metin belgelerimin önemli olduğunu onların kurtarılması mümkünse yapılmasını istedim. Adam tamam merak etmeyin diyerek geldi aldı 2 gün boyunca elinde tuttu ve zaten buna kurtarma işlemi yapılmış diyerek daha beni suçlu çıkardı. Ertesi gün eve teslim etti hiç bir şey yapılmamış halde. Ben de kendim format atmak zorunda kaldım. R-studio programını denedim birçok belge buldu örnek olarak bir JPEG dosyası kaydetmiştim ama onu da görüntüleme hatası veriyor içeriğine ulaşamıyorum. Lütfen arkadaşlar bilen anlayan varsa özellikle o metin belgeleri benim için önemliydi. Geri nasıl alabilirim moralim çok bozuk yardım ve desteğinizi rica ediyorum. :(

• tatavaa kullanıcısına yanıt
    Format atıldığı için veri kaybı yaşamanız normal. Programların dosyaları tamamen kurtarmasını beklemeyin. Formattan önce neden kurtarılamamış onu anlayamadım açıkçası.

Veri kayıt mantığında özellikle büyük dosyalar, parçalı olarak diskin farklı bölgelerine kaydedildiğinden, format sonrasında bu tür dosyalar bütünüyle kurtarılamamaktadır. Bu durum ofis dökümanları, rar-zip uzantılı dosyaların bozuk çıkması anlamına gelmektedir ayrıca.

Yapabileceğiniz şey farklı veri kurtarma programları deneyerek en iyi sonucu almaya çalışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd_doctor

Format atıldığı için veri kaybı yaşamanız normal. Programların dosyaları tamamen kurtarmasını beklemeyin. Formattan önce neden kurtarılamamış onu anlayamadım açıkçası.

Veri kayıt mantığında özellikle büyük dosyalar, parçalı olarak diskin farklı bölgelerine kaydedildiğinden, format sonrasında bu tür dosyalar bütünüyle kurtarılamamaktadır. Bu durum ofis dökümanları, rar-zip uzantılı dosyaların bozuk çıkması anlamına gelmektedir ayrıca.

Yapabileceğiniz şey farklı veri kurtarma programları deneyerek en iyi sonucu almaya çalışmak.

Dediğim gibi sırf bunun için bilgisayarcıya verdim adam hiçbir şey yapmadan geldi bıraktı tek bir program denedim bulmasına buluyor ama kaydettiğimizde aç diyorum görüntülenemiyor desteklenmemektedir yazısı çıkıyor içeriği çıkmıyor ne yapıcam bilmiyorum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.