Şimdi Ara

FORMAT SONRASI HDMI & TV SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Toshiba marka laptopum var. Hdmi'yi laptopta bağlar bağlamaz hiç bir şey yapmadan direk tv ye görüntü gidiyordu. Laptopa format atıldıktan sonra bir türlü tv ye görüntü gitmiyor. Ne yapmam lazım?

• serchester kullanıcısına yanıt
    HDMI ile ilgili olan VGA kartın sürücüsünü yüklememiş olabilirmisin, acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

HDMI ile ilgili olan VGA kartın sürücüsünü yüklememiş olabilirmisin, acaba ?

laptopu başkasına format attırdım vga kartın sürücüsüne nası bakıcam. mesela hdmi yi takınca ekran özelliklerinde tv yi görüyo ama görüntü gitmio. goruntuyu tv ye aktar gibi secenekleri tıklıyorum bilgisayarda goruntu gidio bu sefer ama yine tv ye goruntu gitmio.
  • serchester kullanıcısına yanıt
    Bu adresehttp://drp.su/tr/ git sürücü paketlerini çevrim içi indiri tıkla ve sürücü güncellemelerini gerçekleştir,bundan sonra sorunun büyük ihtimalle çözülür...
  • quote:

Bu adresehttp://drp.su/tr/ git sürücü paketlerini çevrim içi indiri tıkla ve sürücü güncellemelerini gerçekleştir,bundan sonra sorunun büyük ihtimalle çözülür...

%13 te kalıyo anlamadım? Bir de orada ayrıca notebook sunucuları diye bir başlık var ordan girdim ama vga diye bir şey bulamadım benim modelle ilgili
  • seydaunlu S kullanıcısına yanıt
    O zaman masaüstündeki bilgisayarım simgesinin üzerinde ters tıkla ve açılan menuden en alttaki özellikleri tıkla.Açılan pencereden aygıt yöneticisin bul ve tıkla,görüntü bağdaştırıcılarının solundaki artıyı (+) tıkladığın zaman sana ekran kartının marka ve modelini yazacaktır. O marka ve modele göre işletim sistemine uygun sürücüyü farklı bi yerden indir ve kur. Şİmdilik bu kadar iftra yaklaştı ben iftara gidiyorum müsaadenizle...
  • quote:

O zaman masaüstündeki bilgisayarım simgesinin üzerinde ters tıkla ve açılan menuden en alttaki özellikleri tıkla.Açılan pencereden aygıt yöneticisin bul ve tıkla,görüntü bağdaştırıcılarının solundaki artıyı (+) tıkladığın zaman sana ekran kartının marka ve modelini yazacaktır. O marka ve modele göre işletim sistemine uygun sürücüyü farklı bi yerden indir ve kur. Şİmdilik bu kadar iftra yaklaştı ben iftara gidiyorum müsaadenizle...

şuanda bu ikisi aygıtında sürücü tarihi 2012. 2013 olanını indirdim yükledim ama bunlar değişmedi hala anlamadım ben bu işi ya teamviewer ile birisi baksa müsait olduğunda =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydaunlu -- 10 Temmuz 2015; 21:57:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncellemeye çalışmalardan sonra bir de böyle bir hata gelmeye başladı
  • seydaunlu S kullanıcısına yanıt
    Hallettim beyler. sadece bi üstteki uyarı mesajı kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.