Bildirim
FORMAT SONRASI HDMI & TV SORUNU
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
HDMI ile ilgili olan VGA kartın sürücüsünü yüklememiş olabilirmisin, acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: digimonster
HDMI ile ilgili olan VGA kartın sürücüsünü yüklememiş olabilirmisin, acaba ?
laptopu başkasına format attırdım vga kartın sürücüsüne nası bakıcam. mesela hdmi yi takınca ekran özelliklerinde tv yi görüyo ama görüntü gitmio. goruntuyu tv ye aktar gibi secenekleri tıklıyorum bilgisayarda goruntu gidio bu sefer ama yine tv ye goruntu gitmio. -
Bu adresehttp://drp.su/tr/ git sürücü paketlerini çevrim içi indiri tıkla ve sürücü güncellemelerini gerçekleştir,bundan sonra sorunun büyük ihtimalle çözülür... -
quote:
Orijinalden alıntı: digimonster
Bu adresehttp://drp.su/tr/ git sürücü paketlerini çevrim içi indiri tıkla ve sürücü güncellemelerini gerçekleştir,bundan sonra sorunun büyük ihtimalle çözülür...
%13 te kalıyo anlamadım? Bir de orada ayrıca notebook sunucuları diye bir başlık var ordan girdim ama vga diye bir şey bulamadım benim modelle ilgili -
O zaman masaüstündeki bilgisayarım simgesinin üzerinde ters tıkla ve açılan menuden en alttaki özellikleri tıkla.Açılan pencereden aygıt yöneticisin bul ve tıkla,görüntü bağdaştırıcılarının solundaki artıyı (+) tıkladığın zaman sana ekran kartının marka ve modelini yazacaktır. O marka ve modele göre işletim sistemine uygun sürücüyü farklı bi yerden indir ve kur. Şİmdilik bu kadar iftra yaklaştı ben iftara gidiyorum müsaadenizle... -
-
-
Hallettim beyler. sadece bi üstteki uyarı mesajı kaldı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X