Şimdi Ara

Format sonrası windows 10 dan oldum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo z5070 i5 laptopa sahibim, netten film,video vs açtığımda görüntü kalitesini arttıramadığım için (arttırdığım takdirde donma yaşanıyor bu yüzden her izlediğim filmi ne acıdır ki 360p seyrediyorum) servise verdim. Servis bilgisayarıma format atmış sanki sorun onunla hallolacakmış gibi atılan formatla da benim alıştığım windows 10 gitmiş eski sürüm gelmiş. Ücretsiz indirmede 29 temmuz da sona erdiğinden geri yükleyemiyorum. Hiç ısınamadım bu sürüme bunun bir yolu yok mu? Ve neden windows 10 bir formatla kaybolur gider :(

İlk yazdığım görüntü kalitesini ise servis sorun bulunamadı deyip geri göndermiş bunun hakkında bilgisi olanlarda fikrini beyan ederse sevinirim :(

• By delete B kullanıcısına yanıt
    İnternetten izlenen filmde kalite artırınca yaşanan donma, donanımsal değil, yazılımsal yada internet hattınla ilgilidir. Yükseltme ile win10 geçtiğin içinde o sorunu yaşamış olabilirsin.
    Mesela bende son win10 yükseltmesinden sonra, hava durumu, müzik ve video uygulamaları çalışmaz oldu.
    Win 10 içinse; mediacreation tool indir. Bir usb belleğe yönergeleri izleyerek win10 single language türkçe sürümünü indir.
    Daha sonra usb bellekden boot edip win10 kur. Böylesi hem daha temiz ve hızlı ayrıca daha sorunsuz olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.