Şimdi Ara

Format Sonrası Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • boot mgr hatasını alırken onarmadan girip recovery yapacaktın iş işten geçmiş artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

boot mgr hatasını alırken onarmadan girip recovery yapacaktın iş işten geçmiş artık

şimdi dostum bootmgr is missing ctrl+alt+delete ekranı veriyodu ve bundan otesine gidebilseydim zaten hiç format işlemiyle uğraşmazdım bu birincisi ve bi ikinciside recovery cd si almadım diye kaldırıp şimdi 2000liralık ürünü çöpe at demek mi iş işten geçmiş demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Let's Go

quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

boot mgr hatasını alırken onarmadan girip recovery yapacaktın iş işten geçmiş artık

şimdi dostum bootmgr is missing ctrl+alt+delete ekranı veriyodu ve bundan otesine gidebilseydim zaten hiç format işlemiyle uğraşmazdım bu birincisi ve bi ikinciside recovery cd si almadım diye kaldırıp şimdi 2000liralık ürünü çöpe at demek mi iş işten geçmiş demek ?

hayır boot mgr den önce kurtarma ekranı açılmaz mi çöpe at demedim bi gün ihtiyacım olunca istersen recovery servis senden para alacaktır bunu kastettim

• Şimdi çözümü nedir yani programlarımı yükleyip sorunsuzca kullanmamın yolu varmıdır ? gerçi programları kurmadan bile dün denedim bf3 ü actı ve oynadım başka bi eksisi olur mu bana programsız kullanmamın ve fn tusuna bastıgımda ekranda acmak ıstedıgım ozellıgın goruntusu falan cıkıyodu sımdı o cıkmıyo bıde onu nasıl hallederım bı fıkrın var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.