boot mgr hatasını alırken onarmadan girip recovery yapacaktın iş işten geçmiş artık
quote:
Orijinalden alıntı: maxstar33
boot mgr hatasını alırken onarmadan girip recovery yapacaktın iş işten geçmiş artık
şimdi dostum bootmgr is missing ctrl+alt+delete ekranı veriyodu ve bundan otesine gidebilseydim zaten hiç format işlemiyle uğraşmazdım bu birincisi ve bi ikinciside recovery cd si almadım diye kaldırıp şimdi 2000liralık ürünü çöpe at demek mi iş işten geçmiş demek ?
quote:
Orijinalden alıntı: Let's Go
quote:
Orijinalden alıntı: maxstar33
şimdi dostum bootmgr is missing ctrl+alt+delete ekranı veriyodu ve bundan otesine gidebilseydim zaten hiç format işlemiyle uğraşmazdım bu birincisi ve bi ikinciside recovery cd si almadım diye kaldırıp şimdi 2000liralık ürünü çöpe at demek mi iş işten geçmiş demek ?
hayır boot mgr den önce kurtarma ekranı açılmaz mi çöpe at demedim bi gün ihtiyacım olunca istersen recovery servis senden para alacaktır bunu kastettim
Şimdi çözümü nedir yani programlarımı yükleyip sorunsuzca kullanmamın yolu varmıdır ? gerçi programları kurmadan bile dün denedim bf3 ü actı ve oynadım başka bi eksisi olur mu bana programsız kullanmamın ve fn tusuna bastıgımda ekranda acmak ıstedıgım ozellıgın goruntusu falan cıkıyodu sımdı o cıkmıyo bıde onu nasıl hallederım bı fıkrın var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme