Şimdi Ara

Format Sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yanlış yere açtıysam üzgünüm, bu konularda pek bilgim yok.

Arkadaşımın bilgisayarına format atıyordum sanırım cd'de bir sorun varmış kurulumun bi aşamasında tıkandı ve bende bilgisayarı resetlemek zorunda kaldım, daha sonra açtığımda ise kurulum bir süre devam ediyor ve tıkandığı noktaya tekrar geldiğinde (%34) Open F i l e L i s t error! hatası veriyor (Hata başlığı Delete Files benzeri bişeydi), devamında ise "setuplib.dll, DeleteFiles C:\WINDOWS\315unist.txt" çalıştırılırken bir ayrıcalık oluştu diyor. Bu hataya da tamam dediğimde herşey normalmiş gibi görünüyor ama yükleme maalesef devam etmiyor :(

Bu cd dışında 2 farklı xp cd'si denedim, ikisini de algılamıyor. , Cdrom'dan kaynaklanabilir diye düşündüm cdrom'u değiştirdim sonuç değişmedi. Bilgisayarda başka sürücü de tanımlanmamış sadece c: var. Bu durumdayken ne yapabilirim de kuruluma devam edbilirim veya en başından başlayabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP_Leader -- 9 Ağustos 2006; 11:51:34 >

• BIOS u güncelle veya format at bence bad sector virüsü bulaşmış olabilir...
  • Cevabın için tsk, yukarıdaki sorun düzeldi, simdi de ekran kartını tanımadı onunla ugrasıyorum:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.