arkadaşlar online oyunlarda açıom 10 sn takılıyo vb.. bu sorun 2 ayda bir başlar formatlarım geçer ama şimdi formatlıyamıyorum anlatıyım serialı girdim felan filan sonra MAVİ PENCERE açılıyo enter=devam F3=ÇIK diyor o menüde enter a basıyorum ama devam etmiyor F3 e basıncada çıkmıyo
NOT; KLAVYEYİ DEİŞTİRDİMDE DENEDİM GENE OLMADI KLAVYEDEN BAŞKA SORUN
HELPPP
Kurulum yaptığın cd de bir problem olabilir okuyamıyodur... Yada hardiskin kurulum yapacağın bölümü düzgün bir şekilde formatla; örneğin hiren boot cd ile hardisk bölümleme programlarına gir ve ordaki fdisk programları ile güzelce bi formatla öyle bir dene...
Kolay gelsin inşallah...
quote:
Orjinalden alıntı: silvershadow
Kurulum yaptığın cd de bir problem olabilir okuyamıyodur... Yada hardiskin kurulum yapacağın bölümü düzgün bir şekilde formatla; örneğin hiren boot cd ile hardisk bölümleme programlarına gir ve ordaki fdisk programları ile güzelce bi formatla öyle bir dene...
Kolay gelsin inşallah...
akşam denicez saol
Bu arada o olay bir defa benim başımada geldi... benimkisi ramden kaynaklanıyodu... dediğim gibi eğer yine kurulum yapmaz ise hardiski fdisk yap öyle dene ve sonra yine olmaz ise ram i kontrol et...
sd ram var bi 128lik bide 512 dd ram
ramdendir die düşünürüm ben yani öbür sorunlarımda ramden nefret ediyorum pcmden
hadi varmı başka çözüm dh gücünü göster ekledim sık klllanılanlara bakcam akşam