Şimdi Ara

Formata Kota Engeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni üniye başladım ve internet olarak sınırsız 3g vınn aldım (sınırsız vın nasıl oluyor demeyin kurumsal yollardan veriyolar sadece) fakat 15 gbyi geçince hız 128 kilobite düşüyormuş yani saniyede en fazla 16 kilobyte indirecek o da maximum. yani 10 kb felan bi sayfayı bile zor açacak hızda.(bunu aldıktan sonra söylüyorlar adslden şaşmayın hacı)

herneyse anlayacagınız 15 gbyi geçemem de format atıcam wow u indiremicem şuan bilgisayarda kurulu duruyor 13 gblik bi klasör bunu kurulu halde harici harddiske kopyalasam formattan sonra oyunu tekrar açtığımda sağlıklı bi şekilde oynayabilirmiyim ? yani yeni patch, addon gibi işlemlerde sorun çıkarmı ?

teşekkürler..

dipnot: siz siz olun sınırsız felan derlerse bile vın felan almayın biraz daha para verip gidin telefonuyla beraber adsl bağlattırın.

• wow klasörünü aynen hdd ye kopyala.formattan sonra tekrar bilgisayara kopyalayıp devam edebilirsin.
  • devam etmek sorun deil de patch atmayı felan otomatik yaparmı çünkü pcde denetim masasında felan kurulu bir program olarak görünmeyecek..
  • aynı şekilde program files veya kopyaladığın yer neresiyse ya da herhangi bir yere de kopyalasan farketmez yine patchi kendi yapar otomatik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.