Şimdi Ara

Formatla düzelmeyen, sadece web tarayıcılarını etkileyen bir sıkıntım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda varsayılan durumdaki tarayıcı hangisi olursa kendiliğinden açılıp yeni sekmeler açıyor. Eğer farklı bir sayfaya girersem bir kaç saniye sonra anasayfaya dönüyor. Virüs programları ve malware araçları ile tarattım bir şey çıkmadı. Harddiskin tamamını biçimlendirip format attım ve biosu güncelledim düzelmedi. En son tüm tarayıcıları kaldırıp, internet exploreri etkisizleştirdim. Polarity isimli bir tarayıcı yükledim. Bu şekilde kullanıyorum. Denediğim 10 civarında tarayıcıdan sadece bu etkilenmiyor. Fikri olan var mı acaba?

• Sistemine uygun olan portable uygulamayı dene...
    www.centbrowser.com
    CentBrowser - History
    https://www.centbrowser.com/history.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler ama kullandığım bir sistem gereği internet explorer kullanmam gerekli. Ayrıca amacım kullanılabilir bir tarayıcı keşfetmek değil. Şuan bir tane kullanıyorum zaten. Bu sıkıntı nedir, nasıl kurtulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah07

Sistemine uygun olan portable uygulamayı dene...
    www.centbrowser.com
    CentBrowser - History
    https://www.centbrowser.com/history.html

buna bu eklentiyi kurup (chrome tabanlı bir tarayıcı ) explorer olarak sayfa açılabiliyor

• Portable tarayıcılarda da sorun aynen devam ediyor. Sadece kendiliğinden başlamıyor ama ben başlattığımda da yeni sekmeler açıyor sürekli.
  • Başka bir klavye ve mouse ile denedin mi?

Sanki tarayıcılar başlatıldığında sürekli yeni sekme açılmasını tetikleyen bir tuş takılması veya fare arızası ihtimali de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Başka bir klavye ve mouse ile denedin mi?

Sanki tarayıcılar başlatıldığında sürekli yeni sekme açılmasını tetikleyen bir tuş takılması veya fare arızası ihtimali de olabilir.

Söylediğin üzerine laptop klavyesine yoğunlaştım. Hp dv6t serisi bi laptop kullanıyorum ve hiç kullanmadığım "quickplay" denen bir tuş var güç düğmesinin yanında. Sorun olduğu zaman bu tuşa bastığımda yeni sekme açılması duruyor veya tersi olarak sorun yokken bu tuşa bastığımda yeni sekme açıyor. Sınıtının bu tuşta olduğuna karar verdim. Laptopu parçalayıp bu tuşu pasif hale getirmeye çalışacağım. Sonucu buradan yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • krtbrk kullanıcısına yanıt
    Donanım arızalarını bulmak için HP'nin bir test yazılımı varmış. Dizüstünü açmadan önce bir de onu denesen?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.