Şimdi Ara

formatla ilgili bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir haftalık bir bilgisayarım var. acer e5-571g...
    orjinalden win8.1 sistemi mevcut. ancak ben max payne 3 ü çok seviyorum ve bu sistemde çalısmayı durdurdu hatası alıyorum.... bütün çözümleri denedim olmadı .DEF vs vs..
    şimdi bu bilgisayara iso olarak windows 7 64 bit indiricem...
    usb den kurucam...
    ancak sadece bir diskim var yani diskler bölünmemiş.. 500 gb lik sadece c diski mevcut... bissürü yükleme yaptım onları nasıl korurum... belki 250 gb lik yükleme vardır...
    veya bu bilgisayar orjinal halinde win8.1 olarak kalsın ekstradan win7 kursam ikisinide kullanabilir miyim...win7 64 bit olarak hangi sürümü tavsiye edersiniz oyun performansı olarak....
    bana mantıklı gelen iki sistemi de bir kullanmak ama nasıl yapıcam bunu teşekkürler...

ha bi de... format atarsam garanti dısı kalmaz sanırım dimi ?

• gsli_bey kullanıcısına yanıt
    Disk yönetimine gir. C diskine sağ tıklayıp birim genişlet. Eğer bunu yapabilirsen ; örneğin 50 gb verdin bölüm için, format cd-usb yi takarsın, disk seçme bölümünde 50gb diski seçip 7yi ona kurarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsli_bey kullanıcısına yanıt
    Bir de oyunlarda home premium, basic, ultimate ve profesyonel... Aralarında hiçbir fark görmedim ben. W7 nin her türlüsünü kullandım ve aynı oyunları oynadım, pek etkisi yok yani. Önemli olan bit değeri. Ram 3gb ve altı ise 32 bit, 4gb ve üstü ise 64 bit olsun yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.