Dostum senın kurdugun windows eski versiyon olabilir yada yukledigin programlar eski versiyon olaibilir bu hata bir rpc hatası gibi görünüyorr Bilgisayarımın Yönet kısmından hizmetlerden halletmeye calış egerki ne yapacagını bilmiyorsan bana dönebilirsin
ayni sorun bendede cok geldi ama format attigimda gitmisti bu bir reklam gibi birsey ama saniyorum truva ati.. yani yüklenmesi tavsiye edilmez aksine yüklememeniz daha iyi bilgisayarinizin acisindan ama ilgincdir bu format atildigi zaman gitmesi gerekliydi.. sen baska bir win. xp sp2 indir öyle gitmesi lazim hadi kolay gelsin..
bence sen format atmışsın attıktan sonra gerekli programları kurarken tekrar bu programı kurmuşsun
hijack this diye bi program var onu denedinmi
arkadaşım bu bir virüs falan değil tam olarak bende aylarca yaşadım ve bir çözümü yok windows xp de böyle bir açık var sadece ve sp2 yükleyince bu açığı kapatıyor ve bir daha bu sorunla karşılaşmıyorsun
tecrübe ile sabittir
msn programınıda sonradan internetten indirdim.onu kurdum.yine sorun aydı.bide sp2 yi yüklücem öyle denicem.ilginize tşk ederim
bence Once formatla sonra sp2 kur ondan sonra diğer programların başına gecmeni tavsiye ederim
MSN yada SP2 ile alakasi olmayan bir problem. Acik sekilde goruldugu gibi microsoft ile alakasi olmayan web sayfalarina girilmesi konusunda reklam yapiyor zarasiz ama rahatsiz edici bir adware yada zararli bir spyware olabilir. Temiz bir windows kurulumu ve guncel bir antivirus programi ile tarama oneriyorum.
Hata mesajının başlığında yazan Messenger Hizmeti ile MSN Messenger'ın alakası yoktur. Tipik Messenger hizmeti spamına maruz kalıyorsunuz. Bundan kurtulmak için Başlat altındaki Çalıştır'a tıklayıp açılan pencerede services.msc yazıp enter tuşuna basınız. Açılan hizmetler penceresinde Messenger'ı bulup üzerine çift tıklayınız. Başlangıç Türünün yanındaki kutuyu Devre Dışı olarak ayarlayıp aşağıdan Durdur düğmesine basınız.
Bu işlemin MSN Messengera hiç bir zararı olmayacaktır.
aynısı benimde başıma gelmişti.Eğer bir ağ kuruyorsan formattan sonra kurma sp2 ve bi güvenlik duvarı yada virüs programı kur nete girmeden önce
aynı sorunu ben de yaşamıştım, defalarca format attım, atar atmaz hata vermeye başlıyordu, temiz bi xp kurunca düzeldi. Büyük ihtimalle xp cd si hatalı. temiz bir xp al ve onu kur (mümkünse ing. olsun) hiç boşa uğraşma hatalı xp kurup da sonra virüs taraması flann..
quote:
ya çok merak ettim halettin mi halledemedinmi bu sorunu. bu kadar şey deneyip olmadıysa at o bilgisayarı
iyi de arkadaşım bu kadar büyük yazmana ne gerek var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme