ARKADAŞLAR BENİM PC NİN SORUNU DEVAMLI ''MESSENGER HİZMETİ'' ADI ALTINDA HATA MESAJI GELMESİ.BİKAÇ İNGİLİZCE BİŞEY YAZIYO ''STOP!WINDOWS REQUIRES IMMEDIATE ATTENTION.WİNDOWS HAS FOUND 55 CRİTİCAL SYSTEM ERRORS.TO FİX THE ERRORS PLEASE DO THE FOLLOWİNG. 1.DOWNLOAD REGİSTRY UPDATE FROM:WWW.REGFİXİT.COM 2,INSTAL REGİSTRY UPDATE 3,RUN REGİSTRY UPDATE 4,REBOOT YOUR COMPUTER FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO SYSTEM FAILURE! GİBİLERİNDEN ŞEYLER YAZIYO.ASLINDA ÇIKAN KUTUCUĞUN RESMİNİ BURAYA KOYMAK İSTEDİM AMA BAŞARAMAIM.BU KONU HAKKINDA Bİ BİLGİSİ OLAN VARMI.ŞİMDİDEN TŞK EDERİM.
YOKMU ŞİMDİ BU KONUDA Bİ BİLGİSİ OLAN
VERDİGİNİZ BİLGİLER YANIT İÇİN YETERSİZ.SS LERİ KOYMANIZ DAHA İYİ OLUR.
TAMAM KOYAYIMDA SS NE OLUYO.
quote:
Orjinalden alıntı: BuilderX
VERDİGİNİZ BİLGİLER YANIT İÇİN YETERSİZ.SS LERİ KOYMANIZ DAHA İYİ OLUR.
biraz daha detayli bilgi versen....yani simdi sorun msn messengerdemi ...yoksa xp demi msn yi kaldirdiysan gene ayni sorun varmi...daha detayli aciklarsan yardimli olabiliriz
ekran görüntüsünü eklersen daha sağlıklı yardımcı oluruz dostum
resmini cektim ama foruma nasıl eklicem.
quote:
Orjinalden alıntı: MudvayneTr
ekran görüntüsünü eklersen daha sağlıklı yardımcı oluruz dostum
birkaç kez format attım.msn nin değişik sürümlerini yükledim belki sorun hallolur die ama bi türlü olmadı.hep aynı hatayı veriyo
quote:
Orjinalden alıntı: polo_car16
biraz daha detayli bilgi versen....yani simdi sorun msn messengerdemi ...yoksa xp demi msn yi kaldirdiysan gene ayni sorun varmi...daha detayli aciklarsan yardimli olabiliriz
goole dan image upload diye arat imageshack a gir ordan resimi oraya gönder, resimi gönderdikten sonr sana resmin adresleirni verecek, en alttaki linki buraya kopyala sonra adresi seç ve bu yazıyı yazdığın yerdeki menülerden image butonuna bas o kadar
istersen sunu bi dene ....msn .exe dosyasini winrar ile ac icinde birkac setup dosyasi mevcuttur msnMsgs.msi (8.0 ) dosyasini calistir msn i kur bi dene sorun cozuluyormu ..buna benzer bi sorunla karsilasmistim..sorun duzeldi insallah sendede duzelir..
cunku normal msn setup unu calistirdiginda devaminda birkac uygulama daha kuruyor yani sorun msn de degil beraberinde kurdugu uygulamalardan dolayida olabilir..
dediğini yaptım ama sorun hala devam ediyo.yokmu bunu bilen yaa.her saniye çıkıyo.benimle inatlaşırmış gibi ben kapattıkca cıkıyo buu
quote:
Orjinalden alıntı: polo_car16
cunku normal msn setup unu calistirdiginda devaminda birkac uygulama daha kuruyor yani sorun msn de degil beraberinde kurdugu uygulamalardan dolayida olabilir..
arkadasım bu bir trojene benziyor,hic bir tarama yaptırdınmı?
evet taratmada yaptım ama bi türlü kurtulamadım bundan.formatta gitmedi.virüs taramasından gecirdim yine gitmedi.nasıl bişey anlamadım gitti yaaa.
quote:
Orjinalden alıntı: selsah
msconfig e bakda ordan iptalle zaman. kesin C: ye yada temp yada system32 ye exe inmiş ve bir akıllı trojan gibi ama formatta nasıl gitmedi ilginç. Ağ varsa belkı ordan bulaşmıştır .
Kardeş virüs türevi birşeyle karşı karşıyasın. Kurduğun programlara beraber bilgisayarına farkında olmadan spyware benzeri bir program kumuşsun. Çıkan pencere seniwww.helpfixpc.com adında microsoftla alakası olmayan direk spamlarıyla ünlü bir siteye yönlendiriyor. Adaware gibi spyware temizleyen bir programla tarama yapıp temizlemeyi dene. Olmazsa eğer sıfırdan windows kur ama program kurarken next next diyip gecme her pencereye. Oku orda ne diyor....İngilizcen yoksa bütün tıklı yerleri iptal ederek kur programlarını. Korkacak birşey yok ama böyle sinir eder durur insanı...
Kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: erdalaydgun
evet taratmada yaptım ama bi türlü kurtulamadım bundan.formatta gitmedi.virüs taramasından gecirdim yine gitmedi.nasıl bişey anlamadım gitti yaaa.
quote:
Orjinalden alıntı: selsah
senin ne yaptıgını anlatayım eger yanlıssa duzelt,sen sisteme format atıyorsun,sonra trojenli msn ve eklentilerini yeniden kuruyorsun tabi o zamanda tum eski durumlar yenileniyor veya baska bir directorunde trojen var ama sen oraya karısmıyorsun her format ve sistem kurmadan sonra oraya girdiginde trojen yine asıl sisteme bulasıyor degilmi?