Şimdi Ara

Formattan Anlayanlar Acil Baksın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc'm vista. Windows 7 ye çevirmek istiyorum. Driverları falan tanıtmak lazımmış nasıl yapılıyor kısaca yazarmısınız acil lütfen ..

• Aşağıdaki linkte detaylı bilgi bulabilirsin;

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=160680
  • sağolun arkadaşlar bende şuan tam orayı okuyordum ama çok uzun yazıyor. Benim anlamadığım birkaç nokta var. Normal cdyi taktıktan sonra biostan falan birşey tanıtmamız gerekiyor mu. ya da normal format atar gibi biçimlendirip yükliycez mi direk ..
  • teşekkürler arkadaşım attım bile. Windows 7 hızdan uçuyor :D Yalnız aklıma birşey takıldı format atarken birçok windows 7 sistemi çıktı. Ben home premium u yükledim bu mu iyidir bilmiyorum .
  • Aradaki farkı söylermisin. Çok önemli birşeyse ultimate tekrardan yüklerim . Ayrıca Sistemim malesef 32 bit.. Bir de benim laptop vistayken herşeyini kendi atıyordu format vs. D diski tamamen onarım dosyalarıyla doluydu. Şimdi onları falan tamamen sildim fakat kendi dosyalarımı saklamak için D açmadım. Formattan sonra D açmak mümkün müdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagdurumdaMagdurum -- 29 Aralık 2011; 15:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagdurumdaMagdurum

Aradaki farkı söylermisin. Çok önemli birşeyse ultimate tekrardan yüklerim . Ayrıca Sistemim malesef 32 bit.. Bir de benim laptop vistayken herşeyini kendi atıyordu format vs. D diski tamamen onarım dosyalarıyla doluydu. Şimdi onları falan tamamen sildim fakat kendi dosyalarımı saklamak için D açmadım. Formattan sonra D açmak mümkün müdür ?

arada senin için çok fark yok home premium ile devam edebilirsin
    4gb altı ram ve özel 64 bit programlar kullanmıyorsan sizin için gereksiz 64 bit
    d oluşturma için disk yönetimi yeni birim oluştur yolunu izleyebilirsin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bence sen ona tekrardan ultimate kur orda bölümleme ekranı geldiğinde bölümle SworderDante arkadaşımızın dediği programı bilmiyorum ama en sağlıklısı kurulumda bölümlemek gibi geliyor bana..
  • Şimdilik çoğu programı kurdum. Zaten aylık format atıyorum bilgisayarıma. Bir dahaki formata kadar home premium'u kullanıcam.

@karaduman dediğini yaptım D'yi oluşturdum çok teşekkür ederim yardımın için

@SworderDante ultimate'yi de bir dahaki seferde kurucam. Yardımların ve değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim kardeşim..

@okan6464 bir dahaki sefere artık ultimate ..

Hepinize tekrardan teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.