Evet arkadaşlar size şimdi Pc ye format attıktan sonra 2 dakikada Hero Online oyununu nasıl kurarsınız onu anlatıcam.
İlk önce tabi pc yi formatlamadan Oyunumuzun yüklü olduğu klasörün bir yedeğini almış olmamız gerekiyor. Çoğu kişinin yedekte bir D:\ diski mevcut. Bu diskimize Proğram filesteki hero online klasörünü komple kopyalarak yedek alıyoruz. Bu yedekten sonra tabi elimizde birde oyunu ilk kurarken siteden download etmiş olduğumuz heroonline_beta.exe isimli 450mb civarında bir dosyamız var oda lazım.
Şimdi anlatıma geçelim;
Formatı attık geldik pc miz tertemiz oldu. 1. heroonline_beta.exe isimli dosyamızı çalıştırarak kuruyoruz. Kurulum bittiğinde 115 patch olarak pc mize kuruluyor. evet sizinde bildiğiniz gibi bu yazıyı ben hazırlarken patch 134. e nolcak şimdi o kadar patch download etmesini beklemek en az 1 saat, artı olarakta download esnasında limitli adsl kullanıcılarının ciğeri yanacak. İşte bu işin çözümü küçük bir registry oyunuyla oluyor. Şimdi almış olduğumuz yedeğimizi komple yeni yüklediğimiz oyunun üzerine kopyalıyoruz. İşin püf noktası şimdi başlıyor. Oyunu direkt launcherden açarsanız 116 patchı yüklemeye başlar tekrar, açmadan önce yapmamız gereken;
Başlat>çalıştır dan regedit yazıp Registry editörümüzü açıyoruz Dediğim gibi şu an 134 patch yüklü o nedenle 134 e göre anlatıcam HKEY_LOCAL_MACHİNE/SOFTWARE/Hero_online anahtarına gidiyoruz, üstüne tıkladığımızda sağda açılan yerde version yazar verisyona çift tıklıyoruz ve oraya 86 yazıyoruz (134) patch için tekrar söylüyorum. ok diyip kapıyoruz hepsi bu kadar şimdi oyunu çalıştırdığımızda 134 patch olarak açılacak Bu yazının yazılma tarihinden sonra yeni patchlar çıkmış ise ona göre o rakama ekleme yapmak gerekiyor.
Mesela diyelim siz yedeğinizi alıp formatı attığınızda patch 137, her bir yeni patch için versiyon değerimizi 1 artırıyoruz. 134 patch için 86 yazdığımıza göre 134 patch için 89 yazmamız gerekiyor.
Bu şekildeki kurulumlarda hem patch sorunu yaşamazsınız hemde eski aldığınız screenshotlar ve skill ayarlarınız aynı kalmış olur.
çok güzel bir bilgi şahsen resimli anlatıma gerek yok ama yabancısı olan bazı kullanıcılarımız için gerekebilir
paylaşım için çok teşekkürler
eline sağlık malesef ben yedek almadan format çektiğim için manuel olarak yüklemek istiyorum. oda program ekle kaldıra 17-18 launcher atıyor. format atmadan önce bulabilseydim keşke bu bilgiyi. en azından diğer arkadaşlar ve bir dahaki formatta banada yararı olacak. teşekkür ederim.
çok sağol çok işime yarıyvcak çünkü bende format atcam :D bu arada eski koınuya cvp yazdığım için özür dilerim
gercekten saol cok işime yarıcak birazdan
deli paylaşım upluyorum
haftaya format aticam kara kara dusunuyodum cok saol