Şimdi Ara

Formattan sonra bile %95 den aşağı inmiyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynısını yaşayıp kafayı yemiştim yıllar önce... Yapman gereken tek şey güncel bir antivirüs programıyla full tarama yapmak, sonra bana teşekkür edeceksin eminim Norton Internet Security 2009'u şiddetle tavsiye ederim, bugüne kadarki versiyonlarına göre çok daha hızlı ve çok daha az tüketiyor sistem kaynaklarını.

Bir de işlemci fanı falan demişler koptum yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 5 Ocak 2009; 0:28:04 >
  • Geçen Vistada aynısı başıma geldi. Firefox %60lara varan işlemci kullanımı yüzünden. Tarama yaptırdım. 2 tane antivirüs programım olduğu halde trojan bulaşmış. Rootkite yerleşmişler sanırım. Harddiski komple sildim yeniden partisyonlara ayırdım. xp kurdum. şu an hiç sorun yok.
  • gercı yukarıda cevabı verdım en son ıkı yorumdakı gıbı olmus.benımde basıma geldı cunkı

tek care tum hdd ye format.aa bu arada arsıv ı sakın flash belleklere doldurup format sonrası tekrar pc ye atma.yıne bulasır.

bu arada hangı norton surumu yavaslatmaskı makınayı.asla antıvırus programı kullanmam.bır ara avast denen suzgecı kullandım.ondan sonra tovbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 5 Ocak 2009; 16:21:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.