Şimdi Ara

Formattan sonra C diski görünüyo D diski görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar c ve d ye bölünmüş hardiske sahibim pc ye format attım sadece c diskine ama sadece c diski görünüyor d diski görünmüyor şimdi. denetimmasası/yönetimsel araçlar /bilgisayar yönetimi bölümüne geldim burda disk yönetimine girdim disk burda görünüyor ama boş olark ben bu diskin içindeki bilgileri kaybetmeden nasıl kurtarırım ordan biçimlendirsem sanırım bilgilerim kaybolacak yardımlarınızı bekliyorum

• Biçimlendirip easy recovery programını kullanıp bilgileri kurtarabilirsin.google dan easy recovery mayonez.net diye arat ;) Diğer türlü nasıl kurtarılır bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 10 Şubat 2008; 21:02:59 >
  • ya formatladıktan sonra bu programlar basarılı oluyormu acaba yardımın için saol baska yöntemler bilen arkadaş war mıı
  • Kardeş ben bu programla 150 gb kurtardım ancak birkaç belli başlı işlem var. Mesela C 30 gb D: 40 gb. Eğer bölümleri toptan sildiysen tekrar C: D: diye ikiye ayırdıysan o zaman bu program işe yaramaz. Bölmüleri toptan silmediysen güzel. D: ye format at formattan sonra hiçbir dosya kopyalama D: ye. Programı kullan format recovery den kurtar.Bilgileri bulması 4-5 saat. Kurtarması da bi o kdar sürüyor. 10 saat sürer kafadan.Tabii kurtarılacak dosyaların büyüklüğüne bağlı
  • ok kardeş saol deneyeceğimm
  • yalnız hızlı biçimlendirme yapman lazım.kolay gelsin.
  • ok kardeş deneyeceğim saol yardımın için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım işe yarar. Allah yardımcın olsun
  • ya kardeş denedim programıı çoğu dosyayı buldu ama nedense fotolar açılmıyor videolar açılmıyor ama dosyaların normal boyutları ile geri getirmiş
  • kardeş yardımın için saolll çok işime yaradı tavsiye ederimm herkese bu programıı
  • Bulduktan sora bir de kurtarma aşaması var Gerçekten iyi program iş görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.