Şimdi Ara

D sürücüsüne yüklediğim şeyler C sürücüsünde yer kaplıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun ne anlayamadım. D ye yüklediğim indirdiğim birşey C de yer kaplıyor. Rardan dosya çıkarıyorum C de yer doluyor. Cd den dosya çıkarıyorum yine aynı şekilde. Bu işlemleri yaparken C de nereye kaydoluyor bu dosyalar? Silemiyorumda yer açmak için tekrar bunları silmemin bir yolu varmı?

• Garip bi durum sizinkisi.D sürücünde attığınız klasörler C sürücüsündeki açılmış bir klasörün kısayolu olmasın sakın bi göz atın.
  • Muhtemelen winrar kullanıyorsunuz. Programdan herhangi bir dosya çıkartırken dosya önce "C:\Documents and Settings\(kullanıcı adı)\Local Settings\Temp" klasörüne çıkartılır ordan da asıl çıkardığınız yere taşınır. Eğer büyük boyutlu dosyayı rardan çıkarırsanız sonrasında dosyayı taşıdığını görebilirsiniz. Bu ayar winrar da Ayarlar/yollar bölümünde geçici dosya klasörü yanındaki kutuda yazar.İsterseniz ordan geçici klasörün yerini değiştirebilirsiniz. Ayrıca sıkıştırılmış dosyayı çıkardığınızda içerisinde bir program otomatik çalıştıysa ve önce winrar kapatıldıysa veya bu sırada bir sorun çıktıysa geçici dosya silinmez. Bu durumda temp klasörünü arada bir kendiniz boşaltsanız iyi olur, çünkü bazı programlarda burada dosya artığı bırakır ve C sürücüsünün şişmesine sebep olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.