Şimdi Ara

Formattan Sonra Hızlanmayan Bilgisayarın Derdi Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Sıcaklık olamaz mı ?

Olur tabi işlemci aşırı ısınıyor olabilir...

Yok işlemci %10lara bile çıkmıyor. Bilgisayarın ısısıda normal işlemcide sorun olacağını sanmıyorum.
  • wadad2015 W kullanıcısına yanıt
    Öyle bir makale bulamadım, şöyle bir yorum gördüm yalnız:
    quote:

defrag : birleştirmedir. fragman'ın tersi hani türkçemize soktular ya
    - abi filmin fragmanını izledim şöyleydi böyleydi hikayeleri. vs.vs. işte ordaki fragman filmin bi parçası anlamına gelmekte defragmentation'ın bilgisayardaki karşılığı ise disk birleştirmedir. XP'de ekstra bi durum yok diğer windowslarda olduğu gibi aynı yerde donatılardan bulabilirsin..
    -eksta bildiğim program- diskkeeper ve system mechanic. ama en güzeli system mechanic pro 5'i kullan bu program aynı zamanda startup, sistem yönetimi, disk temizleme, internetten bulaşan yada uninstall'a silinemeyen registerleri atık dosyaları silme gibi birsürü işi de birarada yapabilmekte tavsiyem budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

Öyle bir makale bulamadım, şöyle bir yorum gördüm yalnız:
    quote:

defrag : birleştirmedir. fragman'ın tersi hani türkçemize soktular ya
    - abi filmin fragmanını izledim şöyleydi böyleydi hikayeleri. vs.vs. işte ordaki fragman filmin bi parçası anlamına gelmekte defragmentation'ın bilgisayardaki karşılığı ise disk birleştirmedir. XP'de ekstra bi durum yok diğer windowslarda olduğu gibi aynı yerde donatılardan bulabilirsin..
    -eksta bildiğim program- diskkeeper ve system mechanic. ama en güzeli system mechanic pro 5'i kullan bu program aynı zamanda startup, sistem yönetimi, disk temizleme, internetten bulaşan yada uninstall'a silinemeyen registerleri atık dosyaları silme gibi birsürü işi de birarada yapabilmekte tavsiyem budur.

iolo System Mechanic ile tarattım sabit diskte sorun buldu düzeltti (Güya)
    Ramleride düzeltti Çok azıcık bi canlanma oldu ama fayda etmez. ilk açtığımda görev yöneticisini açıp baktım işlemker kısmında bellek kullanımının toplamı 80K performans kısmındaki grafikte 1.84gb ya ramler bozuk donanım hatası veriyor yada ramı gizlice kullanan dosyalar var. virüs taraması yaparım temiz çıkarsa dizüstü bilgisayarcının ellerinden öper artık.

• RAM'lerde de sorun olabilir, imkanınız varsa farklı RAM ile deneyin ya da RAM'leri çıkartın açıkta biraz beklesinler slotları değiştirerek tekrar takın. 64 Bit Windows 7 vardı, formattan sonra 2 GB RAM kullanıyordu, RAM'leri değiştirince düzelmişti. Ama emin olmadan boşuna da masraf yapmamak lazım...
  • Yalnız RAM kullanımı 4 GB için yeni açılan bilgisayar için fazla geldi bana.
    1.4-2 GB demek %35-50 arası kullanım demektir. Windows 7'yi unuttum ancak Windows 8.1'e göre fazla kullanıyor.
    8.1 64-bit varsa onu kurup, bir de öyle deneyin.
  • Arkadaşlar hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim. İolo system mechanic ile taratabileceğim her şeyi taratım düzelttim. bilgisayar kayda değer şekilde hızlandı şimdilik bir sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.