Şimdi Ara

Formattan Sonra Hızlanmayan Bilgisayarın Derdi Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadışım çok yavaş diye dizüstü bilgisayarını format atmam için bana verdi. Windows 7 Format attım. ancak formattan önce nasılsa aynı yavaşlığı devam ediyor. Sağ tıklamaya bile 30 saniyeden sonra tepki veriyor. Açılış sesi açıldıktan 4-5 dakka sonra geliyor bir işlemi yapmasını beklemeden yanlışlıkla tekrar tıklasan programlar hemen yanıt vermiyor uyarısı veriyor.
    Aklıma ilk gelen sorunlar
    Bed sektör (Hd Tune Ve HDD Regeneratör ile tarattım sonuç temiz)
    Ram sorunu (Windows Bellek tanılama ile kontrol ettim sonuç temiz) (Bu arada bilgisayar yeni açıldığında bile 1,4-2 gb civar ram kullanıyor Toplam Ram 4gb)
    Bütün Sürücülerini Sitesinden indirip Kurdum (Hoş kurmasamda hızlı çalışması gerekir)

Sorun başka neden kaynaklanır aklıma bir şey gelmiyor yardımlarının bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarın markası: Acer Aspire V3-571G

• Windows'da sorun olabilir.
  • Hayır ondan önce windwo 8 kuruluydu oda aynı şekilde yavaştı. Ayrıca kurduğum windows 7 defalarca kullandığım düzgün çalışan bir sürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaksoy89

Hayır ondan önce windwo 8 kuruluydu oda aynı şekilde yavaştı. Ayrıca kurduğum windows 7 defalarca kullandığım düzgün çalışan bir sürüm.
    quote:

Bütün Sürücülerini Sitesinden indirip Kurdum (Hoş kurmasamda hızlı çalışması gerekir)

Ekran driverında falan sorun olabilir mi?
  • Güncel driveri nvidianın sitesinden indirip kurdum. Sıkıntı orda da değil.
  • cclenaer ındır
  • Virüs taraması yap
  • 32 bitse 64, 64 bitse 32 bit işletim sistemi yükle
  • Bence farkli bir hdd tak öyle dene. Mümkün ise ssd al
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadad2015

cclenaer ındır

İşe yaramayacağını %99.9 bilmeme rağmen denedim sonuç olumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Bence farkli bir hdd tak öyle dene. Mümkün ise ssd al

Maalesef öyle bi imkanım yok. olsaydı ilk onu denerdim. Hiç değilse sorunun nerde olduğunu anlardım. İşin en gıcık yanıda sorunun ne olduğunu bilmemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaksoy89

quote:

Maalesef öyle bi imkanım yok. olsaydı ilk onu denerdim. Hiç değilse sorunun nerde olduğunu anlardım. İşin en gıcık yanıda sorunun ne olduğunu bilmemek.

Alıntıları Göster
    Son tavsiye olarak iolo System Mechanic tavsiye ediyorum, bu da işe yaramaz ise tamire götürmenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

Son tavsiye olarak iolo System Mechanic tavsiye ediyorum, bu da işe yaramaz ise tamire götürmenizi öneririm.

İolo system mechanic win ile ile gelen disk birleştiriciden daha kötü sonuç verir. Bu kanıtlanmıştır. Ayrıca parana yazık olur
  • quote:

quote:

İolo system mechanic win ile ile gelen disk birleştiriciden daha kötü sonuç verir. Bu kanıtlanmıştır. Ayrıca parana yazık olur

Deneme sürümünü indirdim. Bundan beter olursada daha iyi bitkisel hayattan ebedi hayata geçer. hiç değilse öldüde kurtuldu derim uğraşmam daha. Bu program ona verdiğim son şans oldu oldo olmadı daha da uğraşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: piskopat hamsi

quote:

Sorun hdd gibo duruyor
  • quote:

quote:

Kaynak?
  • Sıcaklık olamaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Sıcaklık olamaz mı ?
    Kasayı yan yatır, düzelir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Sıcaklık olamaz mı ?

Olur tabi işlemci aşırı ısınıyor olabilir...
  • quote:

quote:

quote:

Kaynak?

pcnet dergısı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.