< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (10. sayfa)
-
-
Hocam mclaren çok sessiz gibi. Sürpriz çıkartma ihtimali var mı? Ferrari pir duvarı acaba Meriç ya da Red gibi güçlü mü? Çok sanmıyorum ama her şey yolunda olsa bile 10 saniye pit stop yapar yine potadan çıkarız :/
-
Sanmıyorum hocam fren problemleri vs vardı. Tabi yarışı gormeden şu an birşey demek zor ama bu sene sanki yine 4. takım olacaklar gibi duruyor. Rb ve Ferrari açıkçası temposunu gösterdi ama Mercedes soru işareti hala parça saklıyor falan demişler Twitter'da gördüm bende. Çok blöf yapıyor her sene olduğu gibi gaz kestiler testlerde sürekli. Haftaya yarışı izleyelim belli olur herkesin durumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serhan Acar, yeni sezon için genel bilgi içerikli bir yazı yazmış. Formula 1 i sevipte uzak kalanlar ve yeni sezondaki değişiklikleri bilmeyenler için okunması gereken bir yazı.
milliyetSerhan Acar yazdı: F1’de yeni çağın başlangıcına hoş geldinizhttps://www.milliyet.com.tr/skorer/serhan-acar-yazdi-f1de-yeni-cagin-baslangicina-hos-geldiniz-6717771
Açıkçası bu sezondan umutluyum. Güç dengelerinin değişeceğini düşünüyorum. Orta sıralardakiler üst sıralarda mücadele edecek. Eski üst sıralardakiler ise artık o dominantlığını sürdüremeyecek diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 15 Mart 2022; 0:14:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Mclaren Google ile anlaşmış, aracın livery şaptı, şeker oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yayınlar yine S Sport'da mı hocam bu sezon?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Mart 2022; 1:38:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet f2 de s sport da :)
Vettel covid testi pozitif çıkmış, Bahreyn'de direksiyona Vettel yerine Nico geçecek...
Nico ve Kevin aynı gridde
-
-
Bakalım kim kime çarpacak 😂😂
Başlıyoruz bakalım. Umarım güzel bi sezon olur, bundan sonrası için de heyecan verici bir başlangıç olsun. Cem Bölükbaşı da umarım güzel işler çıkarır. Bizim için çok ayrı bir heyecan olacak o da. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tutkumuz F1twitter“🚨SON DAKİKA🚨 Antrenman seansında yarış çizgisinde duran Cem Bölükbaşı, komiserler tarafından çağırıldı! #F2 | #BahrainGP”https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1504775154265694208?s=20&t=QkYkSuz2IzTihajOhbfb2Q
Diyorum bu çocuk balon. Şu olayı 5 yaşındaki karting bebeleri bile bilir. Buna PR yapılacağına keşke Ayhancan'a yapılsa.
-
S Sport Plus 2 Antremanları veriyor.
Alttaki kanallara erişiminiz varsa onlardan da izleyebilirsiniz.
5 LIVE Israel HD
5 SPORT Israel 4K UHD
ART Sport 1 HD ($/geo/R) 📺
Canal+ France HD
Cosmote Sport 5 HD
DAZN España ($/geo/R)
DAZN F1 HD España
Diema Sport 3 HD
Digi Sport 2 Romania HD
Eleven Sports 1 Poland HD
ERT 2 Hellas HD
F1 TV ($/geo/R) 📺
Look Sport+ RO HD
M4 Sport Hungary HD 📺
Play Sports HD2 Belgium
RSI La 2 Svizzera HD 📺
RTBF Tipik Belgique
RTS 2 Suisse HD 📺
RTS Sport Player (geo/R) 📺
S Sport 2 Turkey HD
S Sport+ Turkey [online]
Setanta Sports 1 Eurasia HD
Setanta Sports Ukraine HD
Sky Sport Deutsch 4K UHD
Sky Sport F1 Deutsch HD
Sky Sport F1 Italia 4K UHD
Sky Sport F1 Italia HD
Sky Sport Uno Italia HD
Sky Sports F1 UK HD
Sport 2 Czech HD
Sport TV4 Portugal HD
SRF Zwei Schweiz HD 📺
SuperSport Motorsport HD
Telekom Sport RO 3 HD
TV3+ Dansk HD
V Sport 1 Norge HD
V Sport 1 Suomi HD
V Sport Motor HD
V Sport Ultra 4K UHD
ViaPlay Denmark HD
ViaPlay Finland HD
ViaPlay Norway HD
ViaPlay Sweden HD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 18 Mart 2022; 14:55:30 >
-
Biri bana neden Alpine'nin pembe bwt olduğunu söyleyebilir mi? Baba stroll renodan hisse mi aldı?
Astom Martin BWT ile olan anlaşmasını sonlandırdı. Alpine ile BWT anlaştı. Anlaşmanın kutlaması olarak ilk 2 yarışa pembe ağırlıklı renk düzeni ile çıkacak. Daha sonra normal tanıttıkları renk düzenine dönecek.
-
Antrenman turları güzel geçti.
Daha yolun başında olduklarını düşününce bu seneki araçlar o kadar da kötü değil, sene içerisindeki geliştirmelerle geçen senenin derecelerini yakalayıp geçebilirler.
Takımların şu anki durumuna takılmaya gerek yok. Köprünün altından daha çok sular akar. Üst sıralar için Ferrari, diğerleri için Haas dikkat çektiler.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X