Şimdi Ara

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.430
Cevap
16
Favori
57.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toto: "We have the feeling that Ferrari currently has the strongest engine."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Hıhıhıhıı. Tam bir manipülator bu Toto yav :)

Berzilya GP'de kimin motoru iyiymiş gösterdiler. Bu sene de en iyi motor performansı yine kendilerinde olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya Gp resmi olarak iptal oldu. Ancak yerine bizim girebileceğimizi düşünmüyorum. Umarım olur da bu sene de gideriz ama bence olmayacak gibi.

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi
    Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu DhabiMotorsport.com Türkiyetwitter
    “❗️SON DAKİKA❗️ 🇷🇺 Rusya Grand Prix'si iptal edildi! ❌️ #Formula1 #F1Testing”
    https://twitter.com/motorsportcomtr/status/1497180042241187850?s=20&t=SSRaDdAu4-OWEcsOfFM37A
  • Psyduck17 kullanıcısına yanıt

Korona bitti diye diğer ülkeler bize yar etmezler mi diyorsunuz? Ya da maliyetinden dolayı mı?

Ben umutlandım, olursa giderim yine herhalde onca sıkıntıya rağmen Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Tamamen maliyeti düşündüm. Eğer 40 milyon dolarda ısrar ederlerse, ne bizimkiler o parayı verir, ne de o parayı çıkarabilir. O yüzden bana imkansızdan hallice geliyor.

• Rusyaya yaptırımlar kapsamında Haas Uralkali ile anlaşmasını iptal etmiş. Mazepin de yarışamayacakmış. Savaş bir şekilde Formula'yı da vurdu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 2 Mart 2022; 16:22:52 >

Sürücüler bağımsız bayrakla yarışabilirler diye açıklama vardı ama değiştirdiler mi fikirlerini?

Şu an için sadece İngiltere motorsporları federasyonu veto koydu diye biliyorum. Yani sadece İngiltere'de yarışamayacak olması lazım. Başka yerlerden de bu karar çıkar mı bilmiyorum ama benim bildiğim kadarıyla böyle.

• @tnuviel37, @Psyduck17 Uralkali anlaşmasının bitmesi kesin okuduğum kadarıyla. Takım patronları Gene Haas aksiyon almak zorundayız demiş, Steiner de Uralkai olmadan da yarışmacı olabiliriz falan bir şeyler saçmalamış.

Mazepin şu an için İngiltere GP'den men edilmiş, onu tam bilgim olmadan yazdım, düzelteyim. Tarafsız bir bayrakla yarışabilir demişler.

Ancak Haas Amerikan takımı, Uralkali anlaşmasını sonlandırmışlar ki Mazepin'in Formula'da olmasının yegane nedeni bu anlaşmaydı. Sanırım çok geçmeden yazdığım yanlış haber doğruya dönüşür Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 2 Mart 2022; 16:46:11 >
    Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu DhabiKrampon F1twitter
    “🚨 Haas, Nikita Mazepin ile yollarını ayırdı. • Pietro Fittipaldi, Rus pilotun yerine geçecek. • Resmi açıklama çok yakında… (@sergiorf97)”
    https://twitter.com/F1Krampon/status/1499299425310724101?s=20&t=aiO4zarrRAlI4m4BrjCM8w
  • Daha ben önceki mesajı yazarken kovmuşlar adamı Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

• Ya bence çok saçma bir olay oldu. Mazepinle savaşın ne alakası var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt

Yani aslında savaşla alakası yok. Ama sponsor olmadan kimse de istemiyor onu. Keşke Alpine parayı bassa da Oscar Piastri yarışsa. En kötü ihtimalle Gio dönsün.

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt
    Aynen Oscarın gelmesini ben de isterim.

• Bence hatalı karar. Her ne kadar kötü bir pilot olsa da, mensubu olduğu ulusu yöneten kişi kendisi değil ve bu işgale destek veren bir pilot değildi. Ağır olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Mart 2022; 22:1:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Mantıksal olarak bakarsak hatalı karar. Çünkü pilotun savaşla alakalı bir suçu yok ve savaşı desteklemiyor ama

Duygusal olarak bakacak olursak da doğru karar, çünkü sponsor sayesinde girmiş bir adam ve hakeden bir dünya pilot var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 6 Mart 2022; 0:11:3 >
  • redbull taparlar buradanda redbull kayırmak için ortam ayarlar... VAR ile rakip biçen futbol teröristi klüpler var renkli renkli...

• Magnussen Haas’a dönmüş.

Mazepin’i şutlarlar yazdığımda diyecektim aslında yerine Magnussen yakışır diye. Adamın para getirecek sponsoru yok, onun dışında Haas çok memnundu kendisinden. Doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok diye yazmamıştım ama Haas mantıklı olanı yapmış ve geri getirmiş.

Tam yazmaya gelmiştim :)
    Oscar falan varken saçma olmus

• Mercedes sidepod olmayan araba yapmış yuh kardeşim napiyosunuz ya yine mi gün yüzü gostermeyeceksiniz millete

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.