Ferrari,Aston Martin ve özellikle de Williams'ı çok beğendim. |
Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (7. sayfa)
-
-
Ferrari dışında tüm tasarımlar birbirine benziyor ama Ferrari biraz sıradışı kaldı, ikinci bir Brawn GP sezonu gerçekleşebilir.
Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamtwitter“The return of the Silver Arrows. 🤍 Meet the Mercedes-AMG F1 W13 E Performance. 🤩”https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1494605340482093057 -
-
Mercedeste çok sıradışı şeyler göremedim. Önceki serilerine benziyor.
Ferrari ise diğer araçlardan sıyrılan ve daha şekil duran bir model yapmış. Tasarım olarak bu seneki favori aracım Ferrari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 18 Şubat 2022; 20:3:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben tüm araçları beğendim bu sene.
Ancak zevkler-renkler derler ya, bana da Ferrari'nin duruşu bir garip geldi, çok ısınamadım
-
Çok etkileyici gözüküyor yalnız, diğer araçların görsel olarak çok önünde bence.
Tutkumuz F1twitter“Ferrari, F1-75’in piste çıkış görüntülerini paylaştı. https://t.co/RGvVNe0174”https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1494632755791020035 -
Renk uyumu ve tonlar tam istediğim gibi olmuş. İnşallah bu araçla Ferrari tekrar eski günlerine döner. Bu sene Ferrari tasarımda açık ara fark attı bana göre.
Yapılan sunumda, Formula 1 için futbolda kullanılan VAR sistemine benzer bir "Sanal Yarış Kontrol Odası" oluşturulacağı açıklandı. FIA ofislerinden birinde yer alacak bu birim, kuralların doğru bir şekilde uygulanması için en modern teknolojik araçları kullanarak yarış direktörü ile gerçek zamanlı iletişim kuracak.
Telsiz konuşmaları TV'de yayınlanmayacak
Bunun haricinde yarış direktörünü baskıdan korumak ve sakince karar vermesini sağlamak için takımlar ve F1 yarış yetkilileri arasındaki telsiz konuşmaları artık televizyonlardan canlı yayınlanmayacak. FIA bu yeni kararları geçen sezonki Abu Dhabi Grand Prix'sinin tartışmalı bitişinin ardından aldı.
Nefesleri kesen Abu Dabi Grand Prix'sinde, yarış direktörü Michael Masi'nin kararları ve takım yetkilileriyle yaptığı görüşmeler gündem olmuştu. Masi'nin artık yarış direktörlüğü görevini sürdürmeyeceği, kendisine FIA içinde yeni bir görev teklif edileceği de detaylar arasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler bu sene bi' şansımız olur mu? Boşuna umutlanmayalım.
Binotta abime güvenebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnesQuare -- 19 Şubat 2022; 21:53:15 >
Masi abimi özleyeceğim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Masi nin verdigi kararları hiç beğenmiyordum. Kurallar siyah ya da beyazdır. Masi çok gri karar verdi. Aynı hataları yapan sürücülerin birisine ceza verirken, diğerine vermedi. Bunu çok yaptı. Ayrıca mercedes tarafına çok imtiyazlı davrandı.
Var sistemi getirilmesi bence çok iyi oldu. En azından kararlar objektiflik yolunda bir adım daha ilerlemiş oldu.
Kim kazanırsa, kim kaybederse bu olayların pistte olmasını isterim. Sürücüsüne göre verilen yanlı kararlar organizasyona ağır darbe vuruyor. İnşallah 2022 sezonu izleyiciler açısından çok daha çekişmeli ve keyifli geçer.
Gümüş Mercedes özlemişiz. Bana göre bu seneki en büyük güzellik bu oldu tasarımlarda. Ferrari fena değil. Siyah biraz fazla olmuş ama yeşilden iyidir.
Umarim sağlam da bir performansı olur, artık şampiyona için savaşan bir Ferrari istiyoruz 😅
Kalan araçlar arasından en çok hoşuma giden de Alpha tauri oldu.
2022 sezonu önemli. Seyirci sayısı geçen sezon çok arttı, bu sezon da kaliteyi düşurmemeleri lazım. Var gibi, çift yarış direktörü gibi kararlar olumlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 20 Şubat 2022; 23:9:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Barcelona'daki testin en hızlı zamanı Charles'dan gelmiş, ancak bu süre geçen seneye göre 5 saniye yavaş.
Formula 1twitter“Our fastest time so far comes from @Charles_Leclerc, with a time of 1:21.718 🔥 #F1”https://twitter.com/F1/status/1496413517620170756 -
Sanıyorum Barcelona testleri pek anlam ifade etmeyecek Bahreyn de ikinci ve üçüncü günler gelecek yorumlar bakalım ne olacak
Russia out
Türkiye in 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya lütfen doğru olsun bu senede gidelim yarışa yeni araçları görelim
-
Herkese selam, malum bebiş olayları yüzünden 1 haftadır uzağım her şeye :)
Barça testlerinin tarihini geç, yarışlar ne zaman baslayacak onu bile unutmuşum 😂
Turkiye girer mi girmem mi belli olmaz. Merco sonunda normale dönmüş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah olur beyler. Rusya'yı indirip Türkiye yi gene sokarlar takvime.
Sochi GP kesin iptal olacaktır. Yerine Türkiye gelir inş.
Edit: Az önce tam da öyle oldu (Sochi iptal)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Şubat 2022; 15:26:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X