< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (5. sayfa)
-
-
İşte zevkler ve renkler hocam. Bende Schumacher dönemindeki ferrarileri çok beğenirdim mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Race of Champions'u izleyen var mı? Ben izlerken çok eğlendim. Yarın da bireysel şampiyona var. İzlemenizi tavsiye ederim
-
Saat kaçta ve nereden izleyebiliriz.
Kusura bakma görmedim. Saat 14te başladı ve ssport plusta. Şu anda yarı final var.
-
Red Bull yeni aracını Türkiye saati ile 19:00'da tanıtacakmış.
-
Oracle Redbull Racing 2022 tanıtım videosu linktedir
https://www.youtube.com/watch?v=UgxplLuex0w&feature=youtu.be
Beğendim, çok şık olmuş.
Oracle anlaşması da geçen sene kazanılanın sadece bir şampiyonluk olmadığını gösteriyor, bahsedilen rakamlar doğruysa çok büyük finansal destek geliyor.
Fazla takip edemedim bu süreçte ama sanırım Honda da desteği bir süre daha devam ettirecek. Red Bull için işler yolunda diyebiliriz.
-
Aynen 2025 e kadar beraberler. Anlaştılar geri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman tek eksiğimiz bir Türkiye GP diyebiliriz
Bu sene biraz hayal gibi ama Azerbaycan kafama yatıyor, belki buraya gelmesinden daha iyi bile olabilir geçen sene yaşadıklarımızı düşününce
-
Valla azerbeycan biletleri ucuz da, otobüs ve uçak pahalı 😀
Tabi benim için bu sene hayal. 3 aylık bebekle gitmek 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 10 Şubat 2022; 2:54:20 >
Aston Martin yeni aracını Türkiye saati ile 17.00'de tanıtacakmış.
-
Allah analı babalı büyütsün :)
-
Sağlıklı, mutlu ömrü olsun. Nice GP'lere birlikte gidersiniz
Azerbaycan bilet fiyatlarına bakmamıştım. Ucuzsa süper, uçakla gidip orada da kendimizi bir taksiye atarsak olabilir gibi aslında. Benim de tek sorun boş gün ayarlamak, tarihlerine bakıp bir ön çalışma yapayım en iyisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Şubat 2022; 12:39:8 > -
Aston Martin aracı muhtemelen 2022 sezonunda griddeki en güzel araç olacak. Gerçekten muazzam.
-
Tşk ederiz :)
8-10 Haziran da bakü
Çok tşkler :)
Vettel o saçlar ne öyle
-
Vettel çok salmış kendisini. Saçlar dağınık, kirli sakal çıktı buraya. Benim de dikkatimi ilk o çekti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X