Şimdi Ara

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.430
Cevap
16
Favori
57.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SF ne haltlar karıştırdı araçlarda gene acaba? 5 7 nedir ya?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Checo 3 olabilirdi az kalsın valla. Max fark attı hepsine resmen. Yarış başka tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ekim 2022; 0:4:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Russell max'ı ilk virajda dnf etmezse max alır.

• Russel kasap olduğu için ben kaza bekliyorum yarın.

• Kamikaze dalışı 😂😂

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

G.R. arkadan temas etti o dönmeyi başlattı sonra radyatöre daldı... arka lastiği patlattı... geleceğin şampiyonu resmen kasap çıktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 30 Ekim 2022; 1:50:20 >
  • Millet araçları geliştiricince ilerleme sağlar, Ferrari ise geliştirdikçe geriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Verstappen bu hafta sky sports’a röportaj vermeyecek. Sebebi ise kendini muhabir bozuntusu sanan birisinin “max, geçen yıl lewis’in şampiyonluğunu çaldı. Bu adam normal bir şekilde şampiyon olamayacak” gibisinden bir yorumu var.

Bu ingiliz bozuntularından çok sıkıldım cidden.

• Alonso, Max'e destek çıkmış.

https://tr.motorsport.com/f1/news/alonso-verstappenin-sampiyonluklari-hamiltona-gore-daha-degerli/10392281/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ekim 2022; 18:21:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Olması gereken o hocam. Hamilton'ın karşısına bir rakip çıksa yeniliyor çünkü  

• Yarış 23.00da. yanlış bilgi vermiş ssport. Ya da Brezilya için söyledi sanırım ben de kaçırmış olabilirim.

• Sürpriz bir yarış bekliyorum. Ver yarış dışı kalır, Bottas podyum yapar. Ham ve Checo arasında bir yarış olur

• Yarıştan tek beklentim var russell denen dangalak ilk virajda max’ı biçmesin ve güzel bir kapışma izleyelim.

• Genelde beklentilerin tersi çıktığı için ilk viraj sorunsuz dönülebilir gibi

• Aksiyonsuz bir yarış baslangici oldu bakalım.

• Red Bull çift pitstop deneyecek

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl güzel bir kapışma izlemek için biçmesi gerekirdi yoksa Max aldı başını gitti yine

• Neco. kullanıcısına yanıt

Yok hocam meksikada hava yoğunluğu çok daha az olduğu için mercedes avantajlı. Max farkı açamadı bile.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Max bir hata yapmadığı sürece veya araçta bir arıza olmadığı sürece yetişemezler hocam.

• Neco. kullanıcısına yanıt

Nedense bu yarışı hamilton kazanacakmış gibi hissediyorum. RB çift pitstop yapacak üstelik.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.