Şimdi Ara

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.430
Cevap
16
Favori
58.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok hocam verstappen kazanacak hissediyorum rahat olun. Cidde'de polede verstappeni geçebilecek bir pilot tanımıyorum  

• Verstappen geçen seneki yarım kalan mükemmel turunu bu sene tamamlasa. Kaç kere izledim, doyamadım, inanılmaz bir sürüştü son anda kaza yapmasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Geçen senenin hırsından dolayı ben bu hafta alacağını düşünüyorum hocam. Cidden yılların en efsane turu geliyordu. Hoş benim için son yılların en efsane turu.

• Nedense bu yarışı da leclerc kazanacakmiş gibi hissediyorum.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

Leclerc cadde pistlerinde kötü hocam.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Biliyorum. Yalnız benimde içimden leclerc geçiyor. Bu Ferrari ile leclerc cadde pistinde iş yapar.

Geçen sene Monaco da pole aldı nasıl kötü oluyor cadde pistlerinde hocam. Aracı limitlerde kullanmaya çalıştığı için fazla zorluyor ve kaza yapıyordu ancak altında bu sene iyi bir araba var kontrollü giderse alabilir yarışı. Verstappen de bu pistte geçen sene harika giden pole turunda kaza yaptı. Umarım her ikiside sorunsuzca güzel bir yarış izletir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aviator_ kullanıcısına yanıt

Monaco'da bilerek çarpmasaydı pole'u max alacaktı hocam.

Bilerek mi :)) hocam adam yarışa katılamadı hasardan dolayı pole aldığı yarışa hani Ferrari'nin tek kazanma ihtimali olan yarışa.

Bunu yazarken sol lastiği sürttü hıyar şimdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aviator_ kullanıcısına yanıt

Hocam schumacher abisinden öğrenmiş o da bazen yapardı bunu. Aynen sol lastik içe göçmüş gibi sanki  

• Füze saldırısı olmuş pist yakınlarında bir rafineriye. Yarış haftasonu planlandığı gibi devam edecek açıklamaları duyuyorum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr.Seko kullanıcısına yanıt

Resmi açıklama da yapıldı. Biz kendimizi güvende hissediyoruz hafta sonu yarış yapılacak diye. Para için yapmayacakları şey yok. Şu olayın Türkiye ya da Azerbaycan'da olduğunu düşünsenize...

Türkiye olsa Pendik’te bi evde tüp patlasa yarış iptal olurdu.

• Helmut Marko söylediğiyle sanki biraz ayıp etmiş gibi pereze karşı. Belli oldu perez sene sonu yok GAS hazırlan reis.

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben RB ile Ferrari motoru arasında fazla bir fark olduğunu düşünmüyorum. Fark olsa bile RB aero ile farkı bir nebze kapatıyor. Düzlükteki hızın yanında virajlarda da rekabetçiler. Verstappen de kalitesini konuşturunca ortaya dişli bir rakip çıkıyor. Fren ya da dayanıklılık problemlerini aşarlarsa bizimkilerin başı dertte demektir.
    Mercedes’in ise toplam geliştirme potansiyelini düşünerek riskli bir felsefe seçtiğini, aracı geliştirdikçe daha iddialı olacağını düşünüyorum. Hem motor hem de aero kısmında daha fütüristik yaklaşmılar fakat şimdilik attıkları zar tutmadı. Umarım bu sene yetişemezler

• TnesQuare kullanıcısına yanıt

Perez hakkinda ne söyledi başkan ?

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Tutkumuz F1twitter
    “🎙️Helmut Marko: "Yaşananlardan dolayı Max korkmuyor ama Perez çok korkuyor. Ancak şu anki durum, Mexico City'de yaşayan biri için çok farklı değil."”
    https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1507408265776623622?s=20&t=0je2rIeIEZoU2ODAdqWBEg
  • Leclercin kokpit kameralı turunu izlediniz mi müthiş görünüyor. Geçen seneye göre bu sene kullanımı artmış gibi ama şöyle herkeste kamera olsa aynı anda istediğimize geçebilsek felan müthiş olur

• Bu Cidde pisti F1 tarihinin en kötüsü olabilir, normal şartlarda dönüp bakmayacakları yerde yarış düzenliyorlar. Üstelik arka planda bir örgütün saldırısı da yaşanıyor ve inatla devam edebiliyorlar, artık nasıl bir para akıyorsa çok garip. Lewis'in dediği gibi "cash is king" resmen, bu çok adaletsiz bir tolerans.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.