Perez lastik saklıyor büyük ihtimal,verstappen'de 45'inci tura kadar dayanabilirse soft takacak büyük ihtimal. |
Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (15. sayfa)
-
-
H lastik ile M’den yüksek pace alıyorlar. Haas çok hızlı değil mi? Leclerc’i kovalayan bir mag, fastest lap atan bir hulkenberg.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel yarış oldu.
Bu sene moda Ver-Per-Alo gibi.
Hamido ve Russel da çaktırmadan puanları toplamaya devam ediyorlar. Merso toparlarsa bir anda markalar ikinciliği için ciddi aday konumuna gelebilirler.
-
lewis ve max in taktiği aynıydı biri yaptı biri yapamadı.
20. turlarda yavaş çekimde max in lastik baya gitmişti onun üstüne 20 tur daha atabildi orası ilginçti.
-
Redbull diğerlerinden aşırı üstün. Nasıl bu kadar fark olabiliyor anlamak zor. Ayrıca geçen yarış Perez'in yanına yaklaşamayan Verstappen, bu yarış 9.luktan gelip yarışı kazandı üstüne bir de fark attı Perez'e. Enteresan..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şaşılacak bir durum yok. Yıllardır bir takım hep diğerlerinden çok daha üstün oluyor. Rb olmasaydı belki bu sene Alonso şampiyon olurdu. Şampiyonluk için 3 takım mücadele içinde olurdu. Daha önce de Mercedes bozuyordu mücadele olmasını, şimdi de Rb. 2021 yılı güzel ve keyifliydi. Hep böyle devam edecek diye düşündük, ama olmadı. Geçen sene de güzel başladı sezon, ortalara doğru ferrari geri kalınca fazla bir tadı kalmadı.( Max taraftarayım bu arada)
Klasik perez, birkaç iyi olduğu yer var, oralarda daha iyi sürüyor.Perez in Max ile şampiyonluk için mücadele edebilmesi pek mümkün değil, keşke olsa da daha keyifli yarışlar izlesek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam da bu durum geçen sene de böyleydi. Verstappen güle oynaya şampiyon oldu. Diğer takımlar nasıl bu kadar geride kalabiliyor halen. Koskoca Ferrari, Mercedes.. Redbull neredeyse sonunculuktan gelip ikisi de 1-2 olacak her yarış. Böyle olunca rekabet ortamı da kalmadı eskisi gibi. Herkes artık biliyor sonucu.
Geçen sene yine bu kadar değildi, ama bu sene baya bir üstün. Ben de memnun değilim bu durumdan. 2021 yılında rekabet geldi diye izlemeye başlamıştım, uzun süre ara vermiştim.Şimdi yine rekabet yok, kısır döngüye girdik. Ben aslında ferrariyi taraftarıyım Schumi yıllarından bu yana, ama yarışan pilotlar arasında max in sürüşünü, stilini seviyorum. Ferrari de tutacağım bir pilot yok, ikisini de sevmiyorum. Ferrari uzun yıllardır böyle, bu duruma şaşmıyorum artık. Keşke eski Ferrari geri dönse de bir şampiyonluğumu görsek. Beni asıl şaşırtan Mercedes in bu halde olması, 2021 den sonra böyle bir şey beklemiyordum. Bu sene için Mercedes in geri döneceğinden ümitli gibiyim, içimden bir his bu seneki güncellemeler işe yarayacak diyor, o zaman tekrar tat gelir F1 e.
DRS olayını kaldırsınlar red bull dan başka hiç bir araçta doğru düzgün hız verdiği yok, hiç değilse biraz daha çekişmeli overtake izleriz, DRS aç geç bu overtake mi abi...
-
Şu sporu dominasyondan kurtarmak için getirilen bütün yeni kurallar ve kısıtlamalar çok daha büyük dominasyon yarattı. Ya herkes tek tip standart araçla yarışsın ya da kaldırın bütün limitleri mühendislik arge savaşları izleyelim. Bütçe sınırı geldi de ne oldu. Gridin sonunda ki takımlar yine sonunda
AlphaTauri'de De Vries yerine Ricciardo söylentileri başladı gibi. En azından 1 sene verirler bence, o kadar kolay şutlamazlar.
F1 2023 oyunu 1200 liradan, şampiyonlar paketi 1500 liradan çıkmış. Elimdeki 22 ile mutluyum çünkü VR desteği var. Yine de dönüp dolaşıp AC'yı modlayıp oynuyorum zaten. RaceSimStudio Hybrid 2023'ü yayınladı, aldım ancak daha deneme fırsatım olmadı.
Aslında F1 Manager 22'deki eksik/hatalı yönleri giderip güzel bir 23 oyunu yapsalar güzel olurdu. Oyunda potansiyel vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Mayıs 2023; 16:6:18 > -
Düzeltildi mi bilmiyorum ama tur yediğimizde turumuzu geri alamıyorduk. Daha hızlı, daha yeni lastiklerle liderin arkasında yavaş yavaş giderek yarışı bitiriyorduk. Sırf bu hata yüzünden oyunu sadece 2 kere falan oynadım sonra kenara kaldırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Imola iptal edilebilirmiş..
-
Imola, yoğun yağış ve sel beklentisinden dolayı iptal.
Az miktarda yağışla bol sürprizli ve keyifli bir yarış olabilirdi, yazık oldu. Sağlık olsun…
-
İlginç bir şekilde iptal edildi... İnternetten İtalya'nın hava durumuna baktığımda hafta sonu %90 yağmurlu gözüküyor.
İtalya'da hali hazırda sel baskınları yaşandı, can kaybı da vardı en son. Onların da bu şartlar altında risk almak istememesi gayet normal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X