< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (21. sayfa)
-
-
Rb19 Drs e ihtiyaç duymadan geçmeyecek seviyede bir araçtır demedi kimse zaten bu max severler ne kadar heyecanlı drs i eleştirmeden konu maxa bağlanıyor, ben size göre anlamayanlardan olarak gayet mutluyum siz de anlayanlardan olarak daha mutlu ve daha da entellektüel olun elliyle gitmiş öbürü atmışla gitmiş ne büyük bir efsane varmış meğer karşımızda 😁 (sözüm ona)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
F1 deki hızın önemi milisaniyedir 50 ile 60 arası 10 km hız farkı anlamına gelir ortalama 60 turluk bir pist üzerinden kıyaslama yaparsak her turda 10 km daha hızlı giden bir araba arkasındaki arabalara ne kadar fark atacağını anlamayan olarak hesabını kitabını yaparsın heralde 7 dünya şampiyonluğu bulunan Sir Lewis Hamilton bile Max e saygı duyuyor bu evrenden olmadığını (sürüşünü kastediyor) başka bir evrende sürdüğünü yakın zamanda ki bir röportajında söylemişti
Konu başlığı niye güncellenmiyor bu hafta sonu Silverstone var hâlâ Canada da kalmış
evet hocam f1 deki hızın önemi nedir ,, hocalığa otoriteliğe soyunmalar
sürüşünü kastediyor yok canım yazlığın pimapenlerini yenilesek mi demiyo mudur alemsiniz ya Allah ta seni güldürsün..
OE24'e konuşan Marko, "Max'in eski lastiklerle en hızlı turu nasıl attığını gördünüz."
"Dedikleri gibi, kendisi şu anda başka bir gezegenden gibi sürüyor. Sayesinde daha önce asla olmadığımız kadar üstünüz."
diye yazmıştın şimdi de lewis mi söylemiş oldu
Lewis inki şu; Lewis Hamilton said Max Verstappen and Red Bull were "on another level" at the Dutch GP, as the "faultless"
-
Silverstoneda Red Bull Honda Max ile uçmaya devam ediyor konu başlığını bi güncelleyin konuyu yönetmiyorsanız yönetecek başka bir forumdaşa devredin
Brad pitt f1 pilotunu oynıycakmış pazar günü silverstone da görürüz 😁
Ken, deryadeniz o kadar atışıyoruz birbirimizi taşlıyoruz bi gün buluşup f1 izleyelim yemekler benden
Gravity Industriesyoutube@Formula1 @RedBullRing @redbull #jetsuithttps://www.youtube.com/shorts/S_DGapncHgA?feature=share4
Zaman israfı seni +BLOK
Yalnız antremanı izleyen oldu mu bilmiyorum ama fp3 ün son yağmurlu kısmında vers 1.38.5le turladı. Eğer yarış ıslak zeminde koşulursa çok daha fena bi tablo çıkar karşımıza.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
McLaren şovunu yaptı 👏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Verstappen yine bırakmadı polü :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Max, Lando ya arefe yi gösterdi bayramı göstermedi
Perez yine şov yapmış sıralamada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merak etmeyin Checo yarın saplar yine podyuma çıkar adam tam bir entrika adamı macerayı seviyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 9 Temmuz 2023; 1:37:14 >
Sıralama müthiş keyifli geçti.
Her tur risk altında olan isimler değişiyordu. Perez başta gitti, Williams ve Mclaren'ler son ana kadar yukarıları zorladılar, Ver polü ucu ucuna alabildi.
Arada sosyal medyada yazılanları okuyorum. Aklıma Ata Demirer'in şu müthiş Mehmet Yılmaz yorumu geliyor direk
Realitiy1youtubeAta Demirer Yılbaşında NTV Spor'da Not Defterin'de Rıdvan Dilmen'in Konuğuhttps://www.youtube.com/watch?v=aau-gCFg83Y&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 9 Temmuz 2023; 10:26:48 > -
Tutkumuz F1twitter“📻Ricky: "B planı üzerinde duruyoruz." 📻Carlos Sainz: "B planı neydi, unuttum!" #BritishGP | #F1”https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1678049303934164994
Allahım sen bizi neyle sınıyorsun
-
B planına geçelim diyorlar
Sainz denen ahrazda B planı neydi unuttum diyor
Senin ben
Ferrari'nin yarıştığı pilotlara bak
sainz sinsinin önde gidenidir, büyük ihtimalle b planı kendisine uymuyor o yüzden unuttum demiştir.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X